Když nevíte coby.. zkuste vzorečky!

Asi takhle jsem se cítila, když jsem zírala na eshop Silk Naturals. Musela jsem mít každý druhý produkt. Pak jsem se ale ovládla, koukla na limit karty a pro začátek objednala vzorky. Třeba mi to rozhodování ušetří...

Eshop jsem navštívila, abych si pořídila chválené Super Serum. Je vhodné pro mastnou až smíšenou pleť, funguje na pupínky a spousta blogerek si libuje, že funguje i na pupence při menstruaci. Mno, sérum rozhodně špatné není, ale.. abyste si mohli dovolit používat sérum dvakrát denně, musíte být hodně velký mastňák. Mě bohatě stačí aplikace ráno, pokožka je krásně hebounká, ale jako.. Žádné super výsledky nepozoruji, beďary jsou na bradě furt! Nikde jinde, jenom na bradě, ale jsou tam.
Výsledek je sice příjemný, ale koupit něco za čtyři stovky a pak to nebude pořádně účinkovat... uvidím.
  


Speciálně na beďary jsem si objednala Lemon Wasabi Blemish Buster, neboli lokální péči. Voní pěkně, wasabi pokožku pěkně prohřeje a pupenec pěkně vysuší. Středním beďarům stačí do rána, ti odolnější jsou do 24 hodin pryč. Zázrak?! Funguje líp, než Sudocrem, a navíc od toho nemám bíle opatlaný polštář...
Jo, tak tuhle péči si koupím.

Jako další jsem vyzkoušela Levandulové tonikum. Voní teda sice divně, ale pokožku příjemně vypíná a zjemňuje. Navíc stojí cca 150 kaček a má pěkné složení, a to z něj dělá favorita.
Ano, při další objednávce beru!


Abych měla více sér pro porovnání, vzala jsem si i Oil Control Serum, taktéž pro mastnou a smíšenou pleť. A je mi mnohem sympatičtější, než Super Serum. A taky mnohem víc, než všechny ty matující krémy plné silikonů a další chemie. Pleť je po aplikaci tak matná a tak jemná.. krása! Pomalu není potřeba ani žádný pudr. A tento stav vydrží až do večera.. a když je málo mastnoty, tak je i málo pupínků.
Ano, to potřebuju!

Toner s ovocnými AHA kyselinami má pokožku barevně sjednocovat a dopřávat jí lehký chemický peeling. A s tím plně souhlasím! Už nemám tak začervenalé tváře (i když z části to také přisuzuji špachtli) a pleť je krásně jemná, hebká, hladká...
Jo, uvažuji o něm!



Pore Refining Toner také není vůbec k zahození. Ne, že bych viděla nějaké zázračné účinky, to se během 10 dní bohužel nestalo, ale na obličeji mi byl hrozně příjemný. A v kombinaci právě s BHA tonerem mi udělal krásnou jemnou pleť.
Ano!

Jsem ráda, že jsem nepodlehla blogo- masáži a všechno nejdříve vyzkoušela na vlastní kůži a zas jednou nenakupovala impulzivně...

Nakonec ještě dodám, že poštovné z USA není nejlevnější... zaplatíte cca dvě stovky, ale balíček je express, pojištěný a do týdne ho máte doma. Pokud teda nenakoupíte nad 22 Eur a nečapnou vás celníci.. Se samotným eshopem jsem moc spokojená, všechno perfektně zabaleno, dokonce jsem dostala vzorky dekorativky a ještě přidali milý ručně psaný vzkaz. Jo, tam se budu ráda vracet!

Znáte Silk Naturals? Jaký je váš oblíbený produkt?

Hezký den! :)

Komentáře

  1. Martí, to jsem ráda, že se konečně dozvídám něco o nakupování ofiko jejich péče. Prosím Tě, mohla bys doplnit, kolik třeba stojí vzorečky,kolik Tě stál tento nákup a ofiko adresu? nějak ji nikde nemůžu najít.. to víš, sedím ve škole na přednášce a potřebuju se něčím kochat =D

    OdpovědětVymazat
  2. Prima článek, ale asi počkám, až pojedu do USA. Líbilo by se mi to wasabi.

    OdpovědětVymazat
  3. Marti, určitě si počkej, vyjde to mnohem výhodněji.. A objednávat si pouze jednu věc a platit za ni dvě stě..
    Mitsuuko, kupovala jsem <"tady">. Cenové rozmezí vzorečků je opravdu rozdílné. Třeba za lokální péči wasabi jsem dala ani ne 30 kaček, ale ty séra stály něco kolem stovky. Všechny lahvičky mi při použití jednou denně vydržely 9- 10 dní, wasabi ještě déle. Co se týče poštovného, to narůstá s hmotností zásilky. U vzorečků začíná na 8 dolarech a za každých deset uncí navíc (?) se přičte tuším dolar, u plných balení je poštovné 11 dolarů a narůstá stejným systémem. Tahle objednávka mě vyšla se vším všudy na čtyři stovky a nějaké drobné. Na vzorky docela dost, ale aspoň jsem to vyzkoušela.
    A teď se zeptám já :) S nakupováním z USA nemám zatím takovou zkušenost, a tak nevím, jestli se do celního limitu 22 Eur započítává i poštovné. Radila jsem se s In Your Face, podle ní je limit včetně poštovného. A pak mi přišel balíček, ale tam byla uvedena pouze částka za samotné zboží.. Nevíš, jak to tedy je? :)

    OdpovědětVymazat
  4. Vzorky jsou supr možnost, jak výrobek ozkoušet a nedát zato zbytenčě moc peněz, pokud nevyhovuje. Horší je, když si napíšu někam o vzorečky a opravdu něco chci vyzkoušet a oni mi náhodným výběrem pošlou krém pro miminka a balzám pro holení pro muže. :D Tak jsem potěšila aspoň přítele.

    OdpovědětVymazat
  5. Jaj, takový náhodný výběr je opravdu nejlepší.. Mě takhle jednou poslali anti age krémy.

    OdpovědětVymazat
  6. No, Marti, díky za info, vypadá to vážně skvěle a chtěla jsem od nich objednat na zkoušku už dlouho =) S tím limitem.. bojím se, ž je to bráno včetně poštovného,ale zas na druhou stranu, vždycky na těchto balíčcích vylepují seznam produktů včetně jejich ceny a bez poštoného, takže je možné, že ho tam nezapočítávají. Přece jen, clo je za zakoupené výrobky, ne za zakoupenou službu poštovného.

    OdpovědětVymazat
  7. No právě, to si taky říkám.. ale lepší se vejít do limitu, než pak někde lítat po úřadech a platit za bůh ví co navíc. Objednej, jsem zvědavá na tvoje dojmy! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Nepokoušej, teď šetřím =D je fakt, že mně jednou zdanili balíček z Jahody za 16eur - docela jsem se divila. Navíc jsme platila nějaké 200,- naštěstí to Jahoda pak proplácí zpátky, jinak by to byl fakt můj poslední nákup. A to navíc Jahoda posílá z rádoby bezcelní zóny. Normálně mi to nikdy nezadrželi a najednou šup..

    OdpovědětVymazat
  9. Za 16 Eur..? To jsou teda šikovní.
    Já taky šetřím, tenhle měsíc jsem si objednala 'jen' peeling a pleťový čistič s ovocnými kyselinkami MyChelle.. tak potřebuju informace a drby z jiných zdrojů! :D

    OdpovědětVymazat
  10. =D joo, taky mívám občas absenci novinek, proto jsem si na Tvém článku tak užila =)

    no, jestli to bude aspoň malá satisfakce novinkami, tak mi právě dorazil balíček z Korresu a už te´d musím říct, že jak Guava sprcháč i tělové máslo, tak jejich Fíkové máslo budou pro tuto sezonu mým letním parfémem ;) jsou to nádherné vůně a byť za oknem lije jako z konve a je pěkná kosa, hned jsem se ocitla na pláži =)

    OdpovědětVymazat
  11. Jak se jmenuje ten čistič MyCHelle, to je ten enzymový, nebo ještě jiný?

    OdpovědětVymazat
  12. Och, guava.. Taky bych si dala říct, protože za oknem teď zrovna sněží!
    Ano, je to ten enzymový z řadu pro normální/smíšenou pleť. Měla jsem toho v hledáčku víc, ale bála jsem se, že by mě produkty pro mastnou pleť vysušovaly až moc.. tak uvidím :)

    OdpovědětVymazat
  13. Tak já ty enzymové mám - jak tonikum, tak čistič.. no, co bych o tom asi řekla.. pokud máš smíšenou pleť, tak tonikum zřejmě přestaneš brzo používat jako já - fakt je to hydratační jako blázen. Neví,, co všechno do toho dali, ale zůstává mi po něm takový lesklý lehce lepivý film a nemusela bych se po tom ani mazat krémem. Nedovedu si představit přestříkávat se jím ještě přes den přes mejkap, jak tam doporučují. Řekla bych, že je to spíš na suchou pleť.. a ten gel.. uvidíš. Bohužel jsem vyzkoušela už lepší, takže moje předsevzetí, že si pořídím od obou velká balení vzalo za své a nechám si to ráda ujít =/

    jo, Guava voní nádherně a teď si představ ty fíky!! Mně hrozně smrděly, když jsem to očuchávala obchodě, ale teď se to hodně podobá Guavě, jen je to víc svěží, méně sladké.. už se nemůžu dočkat letní dovolené! =)

    OdpovědětVymazat
  14. Moc hydratační?! Na suchou pleť?? No to teda potěš.. Já jsem svou pleť teď celkem zklidnila, takže jsem taková normální smíšená, ale když dám něco víc výživného, tak je ze mě zase mastňák. Tak to jsem tedy zvědavá.. zítra jdu na poštu, páč naši pošťáci neumí zazvonit, jen hází 'adresát nezastižen'..
    Já se nemůžu dočkat jakékoliv dovolené! :D

    OdpovědětVymazat
  15. jo, tak koukám, že pošťáci jsou všude stejní =D tak uvidíš, já reaguju na všechno zcela abnormálně, takže Ti to třeba sedne ;)

    OdpovědětVymazat
  16. Já na tom nejsem o nic líp.. Všichni píšou, jak jim to sedí a mě jediné ne! Ale to se mi děje i u řasenek, pudrů,..

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj, narazila jsem na Vaši diskuzi a můžu se podělit o nějaké zkušenosti se Silk Naturals, pokud by Vás to ještě zajímalo. Objednávala jsem již několikrát. Cena 22EUR platí pouze za cenu zboží, výše poštovného se nezapočítává. Protože je to značka z USA, tak nakupujete v Dolarech, přepočet je vždy podle aktuálního kurzu, je to cca 25 Dol. Pokud tedy objednáte do této částky, tak balíček dorazí až do schránky. Pokud objednáte za víc, tak místo balíčku dorazí dopis, že máte balíček zadržen na celnici, musíte poslat na celnici výpis produktů s cenami, oni Vám vyměří DPH (nad tuším 150EUR i CLO), pak Vám balíček přijde na dobírku, která bude ve výši té daně. Čili je to hodně nepohodlný způsob. Raději tedy objednat více balíčků, každý do 22EUR. Pokud balíček bude za víc než 35 Dol. vč. poštovného, tak dostanete dárek dle vlastního výběru: buď stíny nebo balzám na rty, odstín stínů nebo typ balzámu si vyberete a napíšete do poznámky. Dále ke každému balíčku dávají ještě další dárečky, malé vzorečky dekorativky (tvářenka, stíny, atd.). Nekolik mých prvních objednávek bylo bez problémů, pak jsem objednávala 6 balíčku naráz a balíčky bohužel nedorazily. Nějakou dobu se to vleklo, protože se řešila reklamace atd., ale nakonec jsem dostala celou částku zpět, takže obchod je seriózní, komunikace probíhala bez problému. A k samotným produktům... Také jsem začínala Super serem a výsledek asi podobný jako u autorky článku. Nebylo špatné, ale zázraky se nekonaly. Postupně jsem zkusila opravdu hodně produktů, buď vzorky nebo celá balení. Zmínim jen ty, bez kterých už nedokážu být: Minerální makeup - kapitola sama o sobě, makeup si koupíte jako bílý prášek a k tomu pigmenty a namícháte si přesně podle barvy pleti. Po pravidelném používání se mi výrazně zlepšila pleť, protože to pleť nezatěžuje, neucpává. Dále pudr Oil control Blur - vynikající, Zinkový pudr - dávám pod makeup, je léčivý, výborný primer. Dále minerální stíny - rovněž absolutní spokojenost, mám doma už cca 10 odstínů, ani jedny jsem neplatila, všechny byly jako dárek. Oční linky - výborná konzistence, lze nanést jako linku nebo kouřově. Flame out gel - měl by sloužit na spálenou pokožku od sluníčka, ale kvůli složení jsem ho zkusila na obličej a je úžasný, lehký, výborný na mastnou pleť s akné, hojivý. No a pak ještě Lavender toner + sprejový uzávěr - skvělé na léto i místo krému, osvěží, hydratuje. Hair oil - olejíček na konečky, super. Intenzive moisturizer - hydratační gel na vrásky a jiné vady pleti jako jizvičky po akné, naprosto skvělá konzistence, nic takového jsem jinde neviděla, jen cena už vyšší kvůli velmi speciálnímu složení. Cleansing kondicionéry - šampon a kondicioner v jednom, chce to mít strpení, prvních pár umytí nebylo nic moc, ale vlasy si zvykly a pak už to bylo skvělé. Atd atd... Vše úžasně voní, funguje skvěle. Ceny poštovného vysoké, doba dodání cca 3 týdny, ale mě osobně to všechno stojí za to, abych Silk Naturals používala. U nás jsem lepší kosmetiku nenašla. Omlouvám se za dlouhý komentář, ale třeba to někomu pomůže, ze začátku jsem v tom taky dost plavala....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za tvou zkušenost :) Také postupně docházím k závěru, že minimálně bez Pore Refiner tonika nebudu mot žít a budu si ho muset i za cenu delšího čekání objednat.

      Vymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Jak jsem změnila názor na Mádaru

Co mi (trochu) pomohlo na rozšířené póry

Flíčky po akné? Žádný problém!