Gel Alverde na těžké nohy

O oblíbených mazadlech na těžké a oteklé nohy jsem vám už psala. Proč ale nevyzkoušet něco nového, že? V DMku jsem potkala sympatický gel ne nohy s kaštanem a mátou. Z regálu se na mě smál se slevovou cenovkou a tak jsem ho tam nemohla nechat!

Gel má regenerovat, osvěžovat a podporovat prokrvení nohou právě díky mátovému oleji a výtažkům z kaštanu. Vůně je zajímavá a příjemná. Přirovnala bych ji k vůni ledových kaštanů od Orionu s trochou máty..




Gel je bílo- průhledný a vypadá všelijak (holky pochopí:)). Konzistence je řidší, řekla bych přímo tekutá. Gelovou bych ji rozhodně nenazývala.

Když gel porovnám s mým oblíbeným chladivým gelem od Yves Rocher, musím říct, že tenhle se lépe roztírá a rychleji vsakuje. Navíc nezanechává na pokožce lepkavý film, což je výhoda. Když si nohy natřu, nemusím si mýt ruce, protože se gel bez nepříjemného lepení rychle vsákne.



Gelu stačí aplikovat trocha a nožkám krásně uleví od bolesti. I když gelu aplikujete více, nikdy se nestane, že by nohy hodně luftovaly a až nepříjemně pálily (jako se mi kolikrát stalo u YR).

Další výhodou je, že gel celkem hydratuje. Není to sice super hydratace, jako u krému s ureou od Baley, ale chodidla jsou celkem hebká a nemám potřebu si je okamžitě po aplikaci natírat něčím mastným.

Celkově vzato se mi gel velmi zamlouvá. Příjemně voní, okamžitě uleví od bolavých oteklých nohou a chladí jen tak decentně a příjemně. Příjemná je i cena 70Kč/ 75ml.  Když teď mám možnost porovnání, kaštanový gel se mi zamlouvá mnohem více, než ten levandulový z YR.

Hezký den! :)

Komentáře

  1. tak po tomto sa budem musieť pozrieť len dufam že naozaj pomôže:)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Jak jsem změnila názor na Mádaru

Co mi (trochu) pomohlo na rozšířené póry

Flíčky po akné? Žádný problém!