První (a velice příjemná) zkušenost s Manufakturou

Když jsem u Stannah zaostřila limitovanou edici grep a pomeranč, bylo mi hned jasné, že se do tohoto obchodu musím jít minimálně podívat. Podzimní grepovo- pomerančová limitka obsahuje sprchový gel, tělové mléko, krém na ruce a tuhé peelingové mýdlo. Ceny najdete zde.


zdroj


Na první pohled mi limitka padla do oka svým obalem. Působí svěže, evokuje mi léto a teplé počasí a v neposlední řadě vypadá draze a luxusně.

Vybírání bylo těžké, ale nakonec jsem si pořídila jenom výživný krém na ruce. Ten obsahuje bambucké máslo, makadamiový a hroznový olej, glycerin a výtažky z grepu. Všechny tyto látky o pokožku rukou pečují a chrání ji.

Připadá vám to jako obal české kosmetiky..?
Mě to připomíná spíš L'occitane!


Co bych podtrhla hned na začátku je báječná vůně krému. Je svěží ovocná, lehce nahořklá po grepu. Jako nějaký ovocný sorbet.. ňam!

Hlavně to hned nesežerte..!

Krém jako takový je výborný. Má lehkou snadno roztíratelnou konzistenci, takže ho na rukou nemusíte dlouho šmrdlat. Vsákne se rychle a nezanechá mastný ani lepivý pocit. Sláva!

Ruce jsou po něm krásně hebounké, jako po dříve vychvalovaném Yes to carrots. Nevadí jim ani pravidelné máchání v saponátové vodě.. ručky jsou hebké, jemné a bez záděr!


Z krému jsem opravdu nadšená! Moc se mi zamlouvá jeho vůně a super lehká konzistence, která přesto vyživí. A když už jsem u toho porovnávání s Yes to, Manufaktura nejenže srovnatelně pečuje, ale také vychází lépe z finančního hlediska (149Kč/ 100ml oproti cca 250Kč/85ml). Krém sice není nejlevnější a určitě si nebudu kupovat každý měsíc nové balení.. občas do něj ale zainvestuji a budu si s ním mazat ruce třeba jenom na noc. Za tak hebké tlapky to stojí!

Hezký den! :)

Komentáře

  1. Úplně se mi při čtení sbíhaly sliny a dostala jsem chuť na grep. :D

    OdpovědětVymazat
  2. Jo, ten si zrovna dávám :) Super ničitel rýmičky a kašílku..!
    Jinak ta parfemace se jim opravdu vyvedla a je škoda, že je to jenom limitovaná nabídka..

    OdpovědětVymazat
  3. S Manufakturou zkušenosti nemám, ale vůbec to nevypadá špatně :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem tam doposud kupovala jenom dárky pro druhé.. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já měla krém z meruňkové limitky a taky jsem s ním byla spokojená :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Na meruňku jsem se také dívala, ale co se týče vůně, zvítězil u mě jednoznačně grapefruit :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Dobrá pleťová maska. Zn.: V prášku!

Jak jsem změnila názor na Mádaru

Flíčky po akné? Žádný problém!