Lambre korálový lak na nehty

Dnes vám povím o své druhé zkušenosti s výrobky francouzské dekorativní kosmetiky Lambre (první článek naleznete zde). Spolu s očními stíny jsem si koupila lak na nehty v odstínu 01 Party Diva. Je to sytě korálovo- červená barva (jde celkem špatně zachytit, takže přikládám oficiální obrázek, kde barva odpovídá).


zdroj

Lahvička je o velikosti 8ml, klasického tvaru, zakončená rádoby zlatým víčkem, které se velmi rychle odře. To na mě působí docela kýčovitě až lacině. Ale proti gustu..



Štěteček je kratší, kulatý a nepracuje se mi s ním dvakrát dobře. Konzistence laku je hodně tekutá, takže je všude možně, jen ne na nehtech. Z toho důvodu jsem skepticky lak poprvé vyzkoušela jenom na nohy. A byla jsem mile překvapena..



Lak v první vrstvě moc nekryje, spíš vůbec, takže alespoň dvě vrstvy jsou prostě nutnost. Lak zasychá trochu déle, ale není to žádná tragédie. Navíc čekání se opravdu vyplatí. Lak drží a vydrží!

Na nohou mi krásně držel celých 14 dnů bez jakéhokoliv odlupování a to jsem se každý den vytrvale máchala v řece. Na nehtech u rukou je výdrž sice trochu kratší, zhruba 3- 4 dny. Je ale o dost víc, než se domnívaly moje skeptické odhady.

Tento lak mě mile překvapil. Sice mě zpočátku odradila jeho řídká konzistence a nepříliš praktický štěteček, ale výsledné nalakování mě přesvědčilo o jeho kvalitách. Jen si to chce při aplikaci trochu vyhrát.. Pokud vám nevadí trocha piplání, lak vám mohu s klidným svědomím doporučit. Což mně osobně vadí a proto si tento lak už znovu nepořídím.

Hezký den! :)

Komentáře

  1. Zajímavé. Hele a jak je to s tím názvem a zemí původu, nevíš? Je to Lambre nebo L'ambre a jsou to fakt frantíci, nebo Češi? Já měla za to, že to je česká značka, ale nedaří se mi nikde najít jednoznačnou odpověď.

    OdpovědětVymazat
  2. mně je ta značka strašně nesympatická :( nemám ráda zlaté obaly, mám jeden lak z boxu (taková tmavě fialová), dávám si ho jenom na nohy, a pak jsem měla ty pekelné stíny, naštěstí jsem se jich zbavila... tchýně má hned troje, ale údajně je s nima spokojená :D

    OdpovědětVymazat
  3. já mám taky zkušenost s Lambre jen z LB (lak a tekuté stíny) a nějak mě tato značka vůbec neoslovila ... hnusné obaly a průměrné výrobky ... lak nemám moc ráda, takže ho nepoužívám a stíny jsou sice odstínově fakt pěkné a drží, ale nikdy si na ně nevzpomenu :D

    OdpovědětVymazat
  4. Podle stránek a prezentace značky v kamenném obchodě by to měla být francouzská značka a správně by se asi měla psát L'ambre. I když na stínech bylo napsáno Lambre.. Tak si vyberte :)

    OdpovědětVymazat
  5. Pekný lak, no nepoznám tú značku. Vyzerá super. :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Jak jsem změnila názor na Mádaru

Co mi (trochu) pomohlo na rozšířené póry

Flíčky po akné? Žádný problém!