'Spací' maska O'slee

Někdo spí s plyšákem, jiní preferují pleťovou masku.. Když jsem tenhle produkt poprvé zahlédla u In Your Face, zaujal mě a chtěla jsem ho zkusit.. jenže. Značka O'slee je z Malajsie a u nás ji jen tak neseženete. Úspěšní budete v tomto eshopu, kde je na masku (celkem dlouhodobá?) akce.

Maska má obličej přes noc hydratovat, pročistit a dodat pokožce zdravý vzhled. Složení je sympaticky krátké a našla jsem v něm výtažky z lékořice a šípku. Oba dva extrakty mají zklidňující a zjemňující účinky a to se mi líbí moc.




V kelímku najdete průhledný modrozelený gel, který jemně voní. Na vyčištěnou pleť aplikujete tenkou vrstvu a jdete chrupat. Chce se to svázat vlasy do culíku, na polštář dát ručník a obrnit se trpělivostí, protože maska na obličeji nezaschne. Za žádnou cenu. A je jedno, jak tenkou či tlustou vrstvu masky aplikujete. Obličej bude lepkavý až do rána (párkrát mě to tak štvalo, že jsem nemohla vůbec usnout).



Ráno obličej vypadá silně mastňácky, jako byste ho zrovna namazali opalovacím olejem. Ale po opláchnutí zbytků masky to je lepší. O mnoho lepší. Pleť je hladká, jemná, zarudnutí kolem pupínků je pryč a obličej celkově vypadá svěže a odpočatě. Pleť vydrží takto pěkná zhruba dva dny, pak se pomalu vrátí do normálu. Bohužel nemám nervy na to aplikovat masku ob den (viz. lepkavý obličej).

Pozitivní účinky masky jsou viditelné hned po první aplikaci, s čímž jsem moc spokojená. Vadí mi ale lepivá konzistence masky a fakt, že musí zůstat na obličeji přes noc. To je vlastně jediný důvod, proč si masku znovu nepořídím. Komu nevadí lepkavý obličej a sem tam nějaký přilepený vlas, běžte do toho!

Hezký den! :)

Komentáře

  1. já už jsem četla o víc spacích maskách, ale nemohla bych ji mít. nejradši totiž spím na břiše, navíc v noci silně rotuju a dost často končím na přítelově polovině a opřená o jeho záda, to by se mu asi moc nelíbilo :D

    OdpovědětVymazat
  2. Ano, s tou rotací mám také potíže :) Polštář sice zachrání ručník, ale nevím, do čeho zabalit přítele, aby taky nepřišel k újmě. Takže masku používám jenom tehdy, když spím sama :)

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá to dobře a kdybych žila sama, asi si to i pořídím. Ale představa, že večer balím polštář do ručníku a pak uléhám vedle svého drahého, je dost děsná. :D

    OdpovědětVymazat
  4. Pokud nemáš možnost cca jednou týdně spát sama, tak masku fakt nedoporučuji! Můj přítel se mnou sice vydrží hodně, ale i tohle je na něj moc.. :))

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Jak jsem změnila názor na Mádaru

Co mi (trochu) pomohlo na rozšířené póry

Flíčky po akné? Žádný problém!