Duck Island

Také máte rádi kachny? Já je dokonce chodím pravidelně krmit. Baví mě pozorovat, jak se ládují a plácají u toho oranžovýma nohama..

Proto, když se v jednom z beauty boxů objevily produkty od výrobce s názvem Kachní ostrov, bylo jasné, že je musím mít. Většina blogerek se sice hned shodla v tom, že sprcháč i tělové mléko děsně smrdí, ale.. jak by mohlo něco, co má na obale tak krásnou kachnu, smrdět?! Musela jsem vyzkoušet na vlastní kůži!




Jak už jsem řekla, do ruky se mi dostalo tělové mléko a sprchový gel. Kromě nich vyrábí Duck Island ještě vlasový šampon a tuhé mýdlo. Všechno s jednou jedinou parfemací mandarinka a bergamot.

A tady přichází kámen úrazu.. ano, i já musím uznat, že oba dva produkty nehorázně smrdí. Jako levné citrusové čističe toalety. Snažila jsem se na té vůni najít něco pozitivního, čekala jsem, že se po aplikaci změní a bude vonět.. ale ne, není to vůně, ale nepříjemný zápach.

Každý máme nos trochu jiný a může se stát, že někomu bude tahle vůně vyhovovat.. ale nevím. Pojďme se podívat, jak si tyto produkty vedou, co se týče funkčnosti. 


Tělové mléko. 

Sprchový gel. Sice je fajn, že je paraben free,
ale že tam jsou sulfáty a EDTA, to už nikoho nezajímá..

Ze složení jsem trochu rozpačitá. Ale co, výrobce nikde neuvádí, že vyrábí přírodní kosmetiku.

Sprchový gel je řídké až vodové konzistence. Na to, že obsahuje sulfáty pění opravdu málo. Spíš bych řekla, že skoro vůbec (taková Natura Siberica s přírodním složením ho hravě strčí do kapsy). 'Vůně' se při použití trochu rozloží a je kapánek příjemnější. K příjemnému požitku ze sprchování to má ale daleko. Po opláchnutí je pokožka suchá, takže na scénu přichází tělové mléko.

To má taktéž hodně řídkou konzistenci. V jeho případě je parfemace trochu víc snesitelná. Chvíli po namazání cítím celkem příjemnou kořeněnou vůni. Ale není to nic, pro co bych zabíjela (jako pro takové Yes to carrots!). Hlavní problém je zakopaný jinde. Mléko jde hrozně špatně roztírat. I když ho použijete nepatrné množství, bude se po pokožce matlat a za žádnou cenu se rychle nevsákne. Navíc,hydratace je mizivá. Ráno mám pocit, jako bych se vůbec nenatřela.

Takže si to shrneme: na těchto výrobcích mi je sympatický jedině obal, který si vystavím někam na poličku. Nelíbí se mi vůně výrobků, jejich složení, ani funkčnost. Ze začátku jsem nechtěla být tak pesimistická, ale nedá se svítit..

Vyzkoušeli jste tyto produkty? Líbí se vám jejich vůně?

Hezký den! :)

Komentáře

  1. Zatim jsem zkousela jen sprchac, jako kdybych se myla v Jaru:D

    OdpovědětVymazat
  2. Zrovna se zatnutýma zubama dodělávám ten sprcháč. Ale asi ho vyliju, začíná se mi po něm objevovat ekzém. Hotelová kosmetika, no...

    OdpovědětVymazat
  3. Aha, tak to je fakt síla.. Na mě se žádné negativní projevy neobjevily, ale že by to použití bylo nějaký požitek..
    Zajímalo by mě, do jakých hotelů se tato kosmetika dodává. Já jsem se s ní zatím (naštěstí) nesetkala. Jako přijít do pětihvězdičkového hotelu a čekat tam na mě tohle.. zlatá tuhá mýdla, která dávají u nás v Čechách!

    OdpovědětVymazat
  4. bohužel jsem měla tu čest s tělovým mlékem, ta vůně mi sice zas tak extrémně nevadila, ale žádná pecka to teda nebyla a použití taky ne. je mi líto všech, kteří zase kachní nadílku dostali v listopadovém boxu

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Flíčky po akné? Žádný problém!

Jak jsem změnila názor na Mádaru

Kokosák na afty