Květované krémy na ruce

Občas se mi stává, že vlezu do obchodu a moje oko padne na úžasnou kosmetiku. A dokonce přírodní, jako v tomto případě. Náhodou jsem vběhla do obchodu Sweet Home ( Levné knihy s domácími doplňky) a z regálu se na mě usmívaly krásně pastelové obaly plné květin a v něm schovaný krém na ruce.

Značka Floriography a jejich výrobky byly doposud mimo moje zorné pole. Jakmile jsem ale v regále zbystřila nádherný design výrobků, musela jsem je mít už jenom kvůli obalu!



A co teprve, když jsem při druhém pohledu zjistila, že se jedná o přírodní kosmetiku, opravdu přírodní kosmetiku. Žádné takové to naoko. Krémy obsahují sladký mandlový, avokádový, levandulový olej, bambucké máslo a extrakt ze zeleného čaje. Produkty nejsou testovány na zvířatech, neobsahují parabeny a SLS. A za 59 Kč? Koupila jsem si obě dvě varianty...


Krém je v klasické kovové tubě. Její jediná vada je ve velkém otvoru, kudy vymáčknete větší množství řidšího krému. Pak následuje už jen chvála. Krém krásně jemně a nevtíravě voní a že tato jemná vůně vydrží opravdu dlouho. Díky řídké konzistenci se vsakuje rychle, nezanechává mastný či lepkavý film a ruce báječně vyživí.


Ruce jsou i po delší době mazání pouze tímto krémem krásně vyživené, jemné a netvoří se záděry. Takto úspěšná je pouze Balea. Navíc se mi líbí krásná vůně a roztomilé něžné obaly. Škoda jen, že nejdou u nás běžně k dostání. Jestli je totiž ještě někdy  a někde potkám, koupím si další do zásoby!

Hezký den! :)

Komentáře

  1. Vypadaji skvele a cena je fakt super:)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty jsou ňuňu. Dají se koupit někde na netu?

    OdpovědětVymazat
  3. Také jsem doufala, že si je pak budu moct někde koupit, ale stránky uvedené na krabičce nefungují. Krémy jsem našla jenom na ebay, ale za 150 kaček.. Třeba budeš s hledáním úspěšnější :)

    OdpovědětVymazat
  4. Taková krása! Mám pocit, že bez tak fešáckých krémů nemůžu být už ani minutu. Letím na Ebay. ;-)
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  5. pěkné! a vem si, že za takové Crabtree nebo L'Occitane dáš několik stovek a efekt stejný...

    OdpovědětVymazat
  6. Jsou opravdu výborné! Dneska jsem je potkala i v klasických Levných knihách, tak je třeba také seženete :)

    OdpovědětVymazat
  7. Jaj, na ty jsi neměla odkazovat, teď mě bude štvát, že nejsou k sehnání. :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Jak jsem změnila názor na Mádaru

Co mi (trochu) pomohlo na rozšířené póry

Flíčky po akné? Žádný problém!