Lancome Hypnose Star

Na řasenku Lancome Hypnose Star jsem byla hodně zvědavá. Sama si většinou vystačím s obyčejnějšími kousky a moje oblíbené Max Factor kupuji zásadně ve slevě. Nejlépe padesátiprocentní. Takže vlastnictví řasenky za šest stovek pro mě znamenalo jisté povyražení.

Krabička i obal samotné řasenky jsou, co se týče vzhledu, vyvedené a určitě přitáhnou vaši pozornost. Na sluníčku se krásně lesknou, což přitáhne nejednu straku.. 




Při prvním ohledání mě zklamalo, jak řasenka smrdí. Pardon, nejde to nazvat jinak. Cítím barvu či ředidlo, vyberte si. Nejhorší na tom ale je, že tenhle puch nezmizí ani po několika hodinách od aplikace. Druhým mínusem je pro mě samotná barva řasenky. Na fotce to je prd vidět, ale místo toho, aby byla řasenka černá, je tmavě šedá. Mám docela tmavé řasy a tam mi tento fakt nevadí, ale po šedé řasence bych zrovna já dobrovolně nesáhla.

Co je ale pro mě u řasenky nejzásadnější, je kartáček. Tenhle je zajímavě tvarovaný, zužuje se a ještě je navíc ze dvou stran zploštělý. I drobné řasy v koutku oka s ním jsou nalíčit snadno a neslepují se.

Velikost kartáčku v jeho nejširším bodě je úměrná otvoru, ale jak se kartáček zužuje, tak se na něj nabírá čím dál víc mascary. Koncem kartáčku byste si pomalu mohli malovat linky.. Otření přebytku je tak samozřejmostí.



S řasenkou se pracuje dobře. Řasy ale spíš jen decentně pročeše, než aby jim dodala buhvíjakou délku či objem. To mi zas tak nevadí.

Co mi ale vadí a hodně, je opadávání a rozmazávaní se. A to řasenka dělá téměř okamžitě. Po dvou hodinách od aplikace jsem měla černou šmouhu pod očima a jako bonus opadané černé drobky. A ne, řasenka je čerstvě otevřená, žádná stará vyschlotina.

Opravdu nevím, kde se stala chyba, ale řasenka za šest stovek, co mi udělá šmouhy pod očima.. děkuji, nechci! Když budu chtít vypadat jako fanoušek Kiss, koupím si v drogérce Essence. Tahle zkušenost s dražší sortou řasenek mě velice zklamala a jedině mě utvrdila v tom, že i řasenka za stovku může být dobrá.

Co vy? Jaké máte s touto řasenkou zkušenosti?

Hezký den! :)

Komentáře

  1. Zeptám se možná blbě - ale odkud ji máš?
    Eshop nebo parfumerka?
    Mám tu samou a, na rozdíl od jiných (taky ne zrovna levných - MF 2000, nebo L'oreal) neopadáva, neobtiskuje se - nevypadám jako medvídek mýval, je černo-černá.
    Sranda, jak ten samý produkt sedí úplně jinak :)

    OdpovědětVymazat
  2. Vyhrála jsem ji v jedné soutěži s Lancome, tak snad nebyla vyschlá, nebo tak něco.. U mě ale platí, že mi všeobecně chválená kosmetika nesedí.. ale třeba jak mám ráda MF, tak mi MF 2000 taky nesedla. Zajímalo by mě, čím to je..

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem celkově s Hypnose vždy velmi spokojená, právě proto , že se nerozmazává...to je šílené co? Přijde mi že snad taky každá várka je jiná :/ jelikož na Hypnose je to tak 50:50 recenze..

    OdpovědětVymazat
  4. Holt každému sedí něco jiného, buď ráda, že ti vyhovuje :) Ale zajímala by mě jedna věc: to ten puch, alá ředidlo smíchané s barvou, cítím jenom já? Mám teď řasenku otevřenou čtvrtý měsíc a ten odér pořád nevyvětral..

    OdpovědětVymazat
  5. No já jsem nikdy necítila zápach ,ale ani vůni. Měla jsem celkem 3x, nyní mám jinou firmu.

    OdpovědětVymazat
  6. Moje řasenka nijak nesmrdí, necítím spíš nic.
    Prostě řasenka :)
    Mám taky Lancome Dolls Eyes a to samé - bez vůně, bez zápachu, funguje, a je černo-černá.

    OdpovědětVymazat
  7. Tak to mám kromě divných očí možná i divný čuch, nebo mi z Lancome dali nějaký humáč..

    OdpovědětVymazat
  8. To spíš fakt vypadá na divný kus... Asi...

    OdpovědětVymazat
  9. Po tom, co jsem o Lancome slyšela z různých stran bych se ani nedivila. Akorát chdáci netušili, že jsem blogerka a že jim napíšu hejtovací recenzi.. :D

    OdpovědětVymazat
  10. Tak ta moje voní klasicky řasenkově, nic závratného, nic šíleného. Byla jsem překvapená, jak se s ní skvěle malují i spodní řasy - fakt se díky zúženému kartáčku dostane až do koutků. Narozdíl od Tebe ji mám však fakt černočernou, jen nemá lesklý finiš, ale takový polomat, což by mohlo třeba působit jako lehce našedlé. Dokáže mi skvěle natočit řasy a objem vidím teda obrovský, navíc i pře zúžený kartáček nemusím otírat litry barvy, než se začnu patlat. Co se týče šmouh,. dost na ně trpím,ale s touhle řasenkou jsem je vůbec nezaznamenala. Jediné, co trochu dělá, takže večer najdu pod řasami lekhé tečky, jak už začíná opadávat.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Jak jsem změnila názor na Mádaru

Co mi (trochu) pomohlo na rozšířené póry

Flíčky po akné? Žádný problém!