Už nikdy víc..! (11)

Hm, poslední dobou nemám nějak ráda pudry... Tentokrát mě naštval kompaktní pudr NYC. Stojí pár korun, ale přesto ho každá druhá blogerka chválí, ale já ne.

Za prvé, pudr hrozně práší. Jedno, jestli nabíráte přiloženou labutěnkou či štětcem. Hrozně práší, až je od něj zasviněné zrcátko i půlka umyvadla.




Za druhé, s prášením souvisí i obtížná aplikace. Na labutěnku/ štětec se nabere velké množství pudru, které nejde ani při nejlepší snaze oklepat a poté tvoří na obličeji nepěkný nepřirozený nános. Když se budete hodně snažit, lze nanést i bez tlustého nánosu, ale chápete, proč to?!

Za třetí, pudr rychle ubývá. Vzhledem k měkké prášivé konzistenci pudr ubývá opravdu rychlý tempem. Za pouhých 14 dnů jsem se mu podívala na dno. To je docela rychlovka, ne?



Zase jsem černá ovce blogování, ale mě tenhle pudr nevyhovuje. Prostě ne. I kdyby stál sebeméně peněz, znovu si ho opravdu nekoupím.

A co vy? Máte tento kousek v oblibě, nebo ho nesnášíte, stejně jako já?

Hezký den! :)

Komentáře

  1. Pudr nemám, ale četla jsem na něj hodně chvály, proto jsem ho chtěla v budoucnu vyzkoušet. Díky tobě, ale zůstanu radši věrná svým odzkoušeným sypkým transparentním pudrům.

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  2. Nezkoušela jsem, ale četla samou chválu. To neva, že jsi černá ovce, někdo to musí prolomit ;)

    OdpovědětVymazat
  3. je to hrozný puder na tvári sa mi akoby "zrazil" a vyzeralo to hrooooozne

    OdpovědětVymazat
  4. Taky ho nesnáším. Měla jsem ho na základce a byl to proste laciných šunt :D

    OdpovědětVymazat
  5. Ja ho mam a mne zatial drzi krasne, vyborny je aj na pleti, a neprisiel mi az tak prasivy, mozno nejaky vadny kus alebo ti fakt nesadol :-)

    OdpovědětVymazat
  6. ja by som povedala ze mas bud vadny kus, alebo blby nekvalitny stetec... - mne vydrzi tak 3 mesiace balenie, mam ho rada, je jemnucky a s jemnym stetcom sa ho nabera primerane mnozstvo, na pleti mi ho ani nevidno...

    OdpovědětVymazat
  7. já sem ho měla a byla s ním spokojená ;) podruhé jsem ho teda už nekoupila, ale přijde mi, že se blogosvět dělí na dva tábory - jedni ho milují, druzí nenávidí ... nevím, čím to je, taky mi podle popisu přijde, že máš vadný kus, protože mně rozhodně tak strašně neprášil, nabíral se dobře, na obličeji netvořil vrstvu a vydržel mi určitě přes dva měsíce ... jestli to fakt nebude tím štětcem ;)

    OdpovědětVymazat
  8. Holky, tak to teda nevím.. asi jsem fakt měla smůlu na kus, protože štětec mám Hakuro a v kombinaci s jinými pudry pracuje báječně. Ale stejně, jestli to byl vadný kus, nebo mi NYC opravdu nesedí, nebudu raději víckrát zkoušet..

    OdpovědětVymazat
  9. Mam ho a jsem spokojená,odstín sedí ,nanáší se skvěle,sice ano práší,ale zase se to dá přežít,mám ho 3 měsíce a ještě dlouho mít budu. možná zkus jemně nabrat a netlačit štětcem,jinak nevím,asi máš vadny kus.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Jak jsem změnila názor na Mádaru

Co mi (trochu) pomohlo na rozšířené póry

Flíčky po akné? Žádný problém!