Očista v láhvi

Přijde mi, že se na jaře každý detoxikuje, pročišťuje,... jedno, jak ten proces budeme nazývat. Je ale fakt, že po letošní zimě jsem si připadala zvýšeně nakynulá, zlobilo mě zažívání a žlučník. Tak jsem u Kiss a Bee jsem vzala za vděk očistnou kúrou a ze začátku jsem se dokonce snažila, ale.. jak to ta holka dělá?! Ne, že by mě honila mlsná na sladké, ale po čtyřech dnech na zelenině, smoothie a javorovém sirupu s citrónem jsem prostě měla děsný hlad. Asi jste už pochopili, že jsem půst nedržela 14 dnů a že tahle očistná kúra nedopadla zrovna nejlépe.. Takže jsem začala hledat něco vhodnějšího pro mě, rozežraného tvora.



Březový sirup od Weledy se doporučuje pro očistu organismu, zlepšení stavu problematické mastné pleti, má dobrý vliv na váhu atd. Březové lístky obsahují množství vitamínů, silic, tříslovin a tak dále, které působí na organismus močopudně a z těla tak rychle vyplavují usazené škodlivé látky.

Sirup je opravdu hutný lepkavý sirup, jako takový ten jitrocelový, co mi dávala mamka na kašel. Je sladký, hustý a dobře chutná. Ještě že tak, neboť se má užívat ráno nalačno... Kdo byste ale chtěl, mají i verzi bez cukru.

Sirup užívám na lžičce, ale je taky dobrý do jogurtu a cereálií a hlavně se z něj dá udělat výborný koktejl! Recept byl sice uveden u rakytníkového sirupu, ale tak co.. Potřebujeme: 1 banán, šťávu z půlky citronu, 250 ml mléka, 50 ml sirupu. Rozmixujeme, vychladíme, vypijeme!


Ačkoliv to nebylo zamýšleno, všimla jsem si, že březový sirup mi pomáhá také od aftů. Za dobu, co ho užívám, se mi vytvořil pouze jeden malý aftík a navíc se zahojil rychle a téměř bezbolestně. Takže za tohle palec nahoru!

Nevím, jestli jsem zhubla, nebo se mi z těla snadněji vyplavují škodliviny, ale už se necítím tak nafouklá, plná a nezlobí mě žlučník. Z části to bude sirupem, z části větším množstvím pohybu...

Čeho jsem si ale všimla jasně, je lepší stav pleti. Možná za to taky z části může peeling Alverde, a taky enzymatický čistič MyChelle, nebo je to kombinace všeho dohromady, ale.. za poslední měsíc se mi udělal pouze jeden pupenec! Takže třikrát sláva! Pokud to má na svědomí opravdu březový sirup, budu ho konzumovat, jak je rok dlouhý!

Takže: žádné afty, pěkná pleť... za to to opravdu stojí!

Vyzkoušeli jste už některý ze sirupů či šťáv od Weledy? Já mám ještě zálusk na ten rakytníkový...
Hezký den! :)

Komentáře

  1. No sirupy mě nějak nelákají, já radši oleje. Rakytníkový olej je výborný :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mě právě trápí potíže s trávením kvůli stresu, tak jsem si říkala, že bych měla něco zkusit (a lepší příroda než prášky), tak to určitě vyzkouším. A jestli pomáhá od aftů, tak už se sirupu nevzdám :D
    Little Notes

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sirup určitě zkus, na afty je super, ale na zažívání je možná lepší rakytníkový olej :-)

      Vymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Flíčky po akné? Žádný problém!

Jak jsem změnila názor na Mádaru

Kokosák na afty