Růží není nikdy dost!

Vůně růží, to pro mě není jen sezónní záležitost. Můžu ji mít kdykoliv a kdekoliv. Kdysi jsem si z dovolené v Bulharsku přivezla zásobu tuhých mýdel i další kosmetiky, ta už ale došla a tak jsem velice ocenila fakt, že si můžu bulharské růžičky pohodlně pořídit i u nás.


Ač běžně tuhá mýdla nevyhledávám, to růžové přímo miluju. Má okouzlující silnou vůni, která krásně provoní celý šatník i šuplíky s oblečením. Po koupi tak nejdříve putuje kostka mýdla do skříně. Voní daleko lépe, než kdejaká aviváž...



Pak ale dojde i na jeho primární využití, při kterém už tak krásně nevoní. Mýdlo je ale krásně krémové, jemné a nevysušuje ani ruce ani pokožku těla, což velice oceňuji. Navíc, kostka je pomalu nezdolná, mydlím s ní denně víc než měsíc a jsem zhruba v půlce.


A abych mohla mít vůni růží neustále při ruce i přes den, k mýdlu jsem si přibrala i miniaturu vůně. Za pár korun to překvapivě není žádný parfém, ale na pár hodin vás zahalí do krásné jemné vůně, která je příjemná a opravdu autentická.



Líbí se vám také vůně růží, nebo vám moc nejde pod nos a přijde vám spíš 'pro starý'?

Hezký den! :)

Komentáře

  1. Zrovna spadám do té kategorie, že mi růže nevoní. Přesně jak jsi napsala, přijde mi ta parfemace jako pro staré. Možná je to také tím, že jedna má postarší kolegyně z práce tuhle vůni používá. Má růžové voné svíčky a snad i parfém. Tak to mám nějak spjato s ní. Ale pozor. Od Terra Naturi jsem si koupila krém na ruce řůže a musím říct, že mi zrovna voní. Ta vůně je spíše do čajové růže.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem měla takhle růže zafixovány.. mamka s oblibou používala růžová mejdlíčka i voňavky. Ale časem mě to přešlo. Hmm, čajová růže, ta je taky skvělá! Jednou jsem si s ní také pořídila krém na ruce a mohla jsem se učuchat, jak jsem k rukám pořád voněla..

      Vymazat
  2. jsem přesně tuhle značku kdysi měla, vodu, nějaký krém a kousek mýdla... týjo mně to strašně smrdělo. krémy jsem darovala, mýdlo někde pro jistotu ztratila, vodu jsem vypotřebovala fakt se zatnutím zubů a pokaždé jsem si musela opakovat, že přece růžová voda je to nejlepší a říkají to všichni... tak nebrblej a stříkej! ale ten smrad u toho.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, růžová voda je nejlepší! :D Já jsem takhle brblala u levandulové květovky, která mi smrdí jako zkažené maso..

      Vymazat
  3. růžovou vůni mám ráda, ale musí být taková lehčí, někdy je to opravdu dost silné a to mi právě přijde jak pro "staré"...ale ještě radši mám levanduli :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Řekla bych, že ani jeden z produktů nemá příliš silnou vůni, která by porazila i vola.. ale záleží na každém nosu :) Ano, levanduli mám také moc ráda, vůbec se nemůžu rozhodnout, která z vůni mi lahodí víc.

      Vymazat
  4. Já se nemůžu rozhodnou, jestli mám radši růži nebo levanduli, proto je střídám :). Vůbec mi tyhle vůně "pro starý" nevadí, naopak, asi jsem už taky stará :D

    OdpovědětVymazat
  5. No už kvůli nadpisu nešlo jinak než kliknout a jít si přečíst co, že to bude s růží :) já je miluju :))))) na mýdlo jsem na netu koukala ale nikde jsem se nedopídila složení takže jsem odolala,ale vůně mě zaujala...hmm popřemýšlím

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud máš ráda růže, mýdlo se ti bude určitě líbit. Složení se na internetu běžně nepotuluje, proto jsem přiložila foto krabičky.. ale žádnou přírodu nečekej.

      Vymazat
  6. Já mám tuhle značku strašně ráda a objevila jsem ji právě díky Trb, která mě zavalila vzorkama poté, co pomluvila tu jejich vodu :-) Já si ji naopak zamilovala, vychází cenově nejlíp a jelikož si s růžovou vodou míchám skoro všechno, tak to dost oceňuju. A všechny ty věci krásně voní (pokud vám voní růže :-)))) ) a jsou na tu cenu fakt moc fajn. Už si přesně nepamatuju složení, jako pár věcí, který na sebe nechci dávat, tam je, ale ne moc, ve skutečnosti bych si to klidně koupila, nebýt zelená snobka stylu "fuj, paraben, to nechci" :-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. když já si nemůžu pomoct, ale fakt mi to strašně smrdělo. normálně mi růže moc nevoní, ale je to spíš takové jakože "no sice to nevoní, ale alespoň to nesmrdí"

      kdežto tahle voda byla spíš na stupnici někde u "tvl chci být dva kilometry daleko, tohle čuchat fakt nechci" takže jo, jsem zavalila tebe a ještě asi někoho vzorkama, který jsem fakt nechtěla ani omylem. ale jinak jsem tu vodu snad ani nepomluvila. nebo jo? to už je dávno, to se nepočítá.

      Vymazat
    2. Tak nějaký parabeny a podobný věci tam jsou, ale vzhledem, kolik to stojí a jak to báječně voní, jsem ochotna to i přehlédnout. Pokud ale něco smrdí jako "tvl chci být dva kilometry daleko", tak bych to pomluvila účinky neúčinky..

      Vymazat
    3. Takhle smrdí heřmánkový hydrolát od nobilisu. Chci být dva kilometry daleko a tam se pobliju. Vodu jsi pomluvila už hrozně dávno, že to jako smrdí a nic to nedělá... Prostě tvoje normální nedůvěra v hydroláty byla ještě posílena tím, že ti to smrdělo :-)

      Vymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Jak jsem změnila názor na Mádaru

Co mi (trochu) pomohlo na rozšířené póry

Flíčky po akné? Žádný problém!