Levandule z Provence

Taky milujete vůni levandule? Tak to si musíte pořídit sprcháč i tělové mléko Naturado! V lahvičkách dostanete kus rozkvetlé Francie. Budete si připadat, jako byste se koupali v rozkvetlé levanduli...



A to vše ještě s certifikátem Ecocert, takže se vám dostane nejen krásné vůně, ale také pěkného složení s esenciálními oleji. Díky tomu je vůně levandule opravdu autentická a dlouhotrvající. Žádná sladce páchnoucí chemka...


Sprchový gel má dost tekutou konzistenci, ale přesto pění dobře. Oholíte se s ní ale obstojně. Není to sice žádná hutná pěna, ale.. ta krásná vůně to bohatě vyváží! Sprcháč pokožku nevysušuje, ale čas od času se stejně budete muset namazat.. a jak jinak, než další levandulí!



Tělové mléko je také dost tekuté. Díky tomu se ale dobře roztírá a také rychle vsakuje. Ale pozor! Není to žádná řídká nevýživná vodička. Mléko je na pokožce opravdu příjemné. Vyživí ji, zjemní a .. báječně provoní. Ale to už jsem vám asi říkala, že...



Jestli hledáte kvalitní tělovou péči, která pečuje a ještě k tomu voní přesně jako rozkvetlé levandulové pole, sáhněte po Naturado! Nejen, že vám krásně a přirozeně provoní pokožku, ale také vás příjemně naladí a hned se vám bude lépe spát!

Hezký den! :)

Komentáře

  1. Vůni levandule miluji, proto mě tito dva tělový pomocníci dost zaujaly. Kde se dají sehnat?

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem je kupovala v Biooo a dají se myslím sehnat i na lavender.cz. Cenově je to myslím nastejno :)

    OdpovědětVymazat
  3. Koukala jsem po nich, ale nezalíbilo se mi složení sprcháče. Tělové mléko jsem do detailu nezkoumala, ale Levanduli jako takovou zbožňuju. Takže to ještě pročtu ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Ách, já jsem frankofil a ProvEnce fakt zbožňuji! Stejně tak vůně levandule před spaním. No, pěkně jsi mě nalákala ;).

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadají lákavě. I když já levanduli sice můžu, ale zrovna v kosmetice mě ta vůně příliš nebere...

    OdpovědětVymazat
  6. Zní to doopravdy dobře! :) Ale netuším, kde tuhle značku/výrobky sehnat... Levandulový mám jenom olejíček na kůžičky okolo nehtů.

    zdenka23.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Zdeňko, jak už jsem psala výše, mají v Biooo i na eshopu lavender.cz :) Na obou zmiňovaných mají od této značky i jiné produkty, než jen tyhle dva. Ano, levandulový olej na kůžičku je hotový zázrak! :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Jak jsem změnila názor na Mádaru

Co mi (trochu) pomohlo na rozšířené póry

Flíčky po akné? Žádný problém!