Instantní alergie aneb Už nikdy víc...!

Málo vám slzí oči z alergenů kvetoucích venku? Chcete vypadat, jako byste celou noc probrečely? Pořiďte si korektor Oriflame! Tento kousek je natolik zajímavý, že by si dokonce zasloužil Mooořino Satan Approved!

Jediné, co jsem měla od Essence ráda, byl jejich korektor 3v1, který už samo nedělají. A proto jsem si chtěla pořídit adekvátní náhradu. Nechtělo se mi nikam chodit a dlouho vybírat, a tak jsem si v pohodlí domova vybrala (naštěstí hodně zlevněný) korektor od Oriflame. 3v1 jako 3v1, ne?




Ale prd, velebnosti! Zelená i tělová barva jsou téměř totožné, ale co bylo u Essence růžovoučké, je u Oriflamu prapodivně béžovo- žluté. Ale tak, když to bude fungovat... a s tím přichází právě ta sranda, ono to totiž nefunguje!



I když se velice jemně dotknete prstem či lehce ďubnete štětečkem, korektor je tak hutný, že se ho nabere zbytečně moc. Díky hutné a jako by suché konzistenci také přichází další problém, a to s rozetřením.

Korektor je na očním okolí opravdu výrazně žlutý, ale když ho chcete lehce rozmáznout to ztracena, prostě to nejde. Vlastně ono by to nějak šlo, ale musely byste si vydřít oční okolí.




A kdyby vám náhodou tohle nestačilo, přichází bonus! Zhruba 5 minut po aplikaci začínám slzet. Nejprve jsem myslela, že je to alergie jako každý rok, ale.. tohle slzení se dostavovalo pouze ráno, poté, co jsem se namalovala. Když jsem při malování vynechala korektor, bylo vše ok.

Takže.. chcete někdo instantní slzení? Máte jet se školou na týdenní cyklistický kurz a nechce se vám? Pořiďte si 3v1 Oriflame a můžete směle tvrdit, že jste těžký alergik a nikam do přírody nemůžete!

Doporučíte mi nějaký normální krémový korektor za normální cenu?

Hezký den! :)

Komentáře

  1. Měla jsem Oriflame a ty barvy jsou naprd, taky mi neseděl a způsoboval iritace. Celkově tyhle 3v1 nemusím, kupuji si radši jeden korektor od určité barvy. Ale mám hrozně ráda tu krabičku, do ní si "šprknu" Dermacol Cover a krásně se z ní pak aplikuje štětečkem :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je hodně velký fail. Díky za upozornění, nešla bych do něj.

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám moc ráda od Dermacolu paletku korektorů s rozjasňovačem, ale není tam růžová, pokud by Ti to hodně vadilo. Sice je tam taky hnědá ale po nanešení člověk zjistí, že je to vlastně tělová :)
    Little Notes

    OdpovědětVymazat
  4. tak tohle se mi ještě s ničím nestalo (ťukám ťukám). korektor používám jen jednobarevný, tělový, kdysi jsem měla od Bobbi Brown takový lososový na kruhy (kupodivu to potlačilo, i když většinou lidi tvrdí, že na kruhy je žlutá), ale trochu lezl do vrásek, což za tu cenu nechci.
    používám Rimmel MP, ale je i lehce rozjasňující, tak zálež, na co ho chceš (ale já ho dávám i na pupínky a v pohodě, mám je asi nějaké divné), pak na pupínky je fajn Fit Me, ale pod očima taky leze děsně do vrásek, no a teď jsem si nově koupila Affinitone, tak uvidím. ale zkus nějaký ten Dermacol, ty bývají dobré :)

    OdpovědětVymazat
  5. Docela katastrofa. Díky moc za info! Korektor používám od MUFE voděodolný a vyhovuje mi.

    OdpovědětVymazat
  6. Haha, tak to se bavím.. já která naopak reaguje přecitlivěle naprosto na všechno, tak jsem kupovávala tento 3v1 od Oriflame několik let po sobě. Samozřejmě po tom, co jsme objevila trochu vyšší ligu, tak jsme ho už nevytáhla, ale co si pamatuju, tak s eměl používat tak, že vždy jedna z barev - žlutá, nebo zelená, šla jako podklad na určitý neduh a pak se to muselo poťupkat ještě tím broskvovým , který nepřirozené zabarvení koerektoru vyrovnal do hezké tělovky - používal jsme fakt hodně dlouho, jsme i několikaletá čočkařka a žádnou rekaci jsme nikdy neměla =)

    OdpovědětVymazat
  7. Holky děkuji za tipy! :)
    Míšo, s tebou se utvrzuji, že jsem fakt exot.. Vím, že se mají smíchat ty dvě barvy, ale když mi nejde solidně rozetřít ani ta podkladová, tak jsem to dál ani moc nezkoušela. Holt, musím přestat být líná a vyrazit někam za vyšší ligou!

    OdpovědětVymazat
  8. hihi, Marti, tak mě napadlo, to jsi chtěla používat na oči, nebo na krytí zmetků?

    OdpovědětVymazat
  9. Tak primárně jsem to chtěla na oči.. až na toho podkožáka minulý týden se mi totiž žádný extra pupenec neudělal! :D

    OdpovědětVymazat
  10. No tak na oči to nebude ani náhodou =D je to fakt děsná konzistence, aby to tam drželo a dobře se to nanášelo =D já jsme docela spokojená s tím FIT me korektorem, takže jsem ani dosud nevytáhla ten NARS =D

    OdpovědětVymazat
  11. Hele, teď jsem znova koukala do katalogu a vyloženě to tam doporučujou na kruhy pod očima.. jen tak, bez míchání :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Jak jsem změnila názor na Mádaru

Co mi (trochu) pomohlo na rozšířené póry

Flíčky po akné? Žádný problém!