Lesklá kostka

Na dekorativní kosmetiku si zas tak nepotrpím, když už si něco pořídím, koukám po univerzálních kouscích. Když to nebude dobrá tvářenka, tak aby to byl aspoň rozjasňovač nebo oční stíny.. Tyhle požadavky plní shimmer brick, který má snad v nabídce každá trochu známější značka. Mě zaujala cihla od MeMeMe v odstínu Bronze.

Všech 5 obsažených odstínů obsahuje množství jemných třpytek, takže si pojmenování shimmer brick opravdu zaslouží. Ač třpytky nesnáším, tyhle se mi i docela líbí. Jsou jemně namleté, drobné, na pleti nedělají efekt disko koule.



Ač barvičky vypadají samy o sobě výrazně, pigmentace není nijak vysoká. Spíš hodně decentní, což já, jako odpůrce výrazných barev, jedině vítám.



Smícháním všech barev dosáhnete jemného krásně rozjasňujícího odstínu. Ten se hodí jak na líčka, tak i jako výborná náhražka očních stínů. Vlastně se cihla dá s úspěchem použít komplet na celý obličej...

Co se mi hodně líbí, je výborná výdrž. Ráno nanesu a po běžném dni večer většinu odličuji, což na své mastné pleti považuji za super.



Ale přeci jenom jednu výtku mám. Cihla je hodně najemno namletá a jelikož obsahuje množství třpytek, odpovídá tomu i její výrazné prášení.

Celkově jsem ale nad očekávání spokojená. Cihla dodá pleti zdravější odpočatý vzhled a lehce podtrhne to malé opálení, které jsem na jarním slunku pochytala. V létě to bude nejspíš můj jasný favorit..

Máte taky svojí lesklou kostku?

Hezký den! :)

Komentáře

  1. Já mám svůj shimmer brick od Famous a používám ho teď dost často. Jako tobě se mi líbí jeho všestranné využití. Používám ho jako rozjasňovač, tmavší barvu jako brozner a občas i jako oční stíny.

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  2. nic podobného nemám, většinou se třpytkám vyhýbám obloukem. mám akorát meteority, ale ty se vyloženě netřpytí, a teď jsem dostala bronzer od Avonu, který vypadá hodně disko, tak jsem na něj zvědavá :D

    OdpovědětVymazat
  3. Hmm, meteority, tak to je úspěch zaručen! :) Avon nemíval dekorativku špatnou, ale disko vzhledu bych se tedy bála.. :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Dobrá pleťová maska. Zn.: V prášku!

Jak jsem změnila názor na Mádaru

Flíčky po akné? Žádný problém!