Vždyť se to nehodí ani na ruce..!

Jsem čuně a venku se vždycky o něco opatlám. O zmrzlinu, o čokoládu, o párek v rohlíku s kečupem a hořčicí. A tomuhle patlání není nikdy přítomna voda, takže si musím pomoci sama. Klasické vlhčené ubrousky na ruce mi moc nevoní a navíc bývají v malém balení, takže raději sahám po těch na pleť, které jsou velké a voňavé.

Hmm, taková vůně Středomoří, to zní slibně. Hmmm, a Alterra, to značí dokonce i lepší složení... 



Ne, že bych nutně potřebovala vlhčené ubrousky s certifikáty Vegan a BDIH, ale přírodní složení je milé.. ale v tomto případě je milé maximálně tak na obale.




Už při vytažení z obalu jsem čuchala nějakou čertovinu. Ono je to nějaké hodně mokré.. Ale tak co, má to být vlhčené, tak je to pořádně vlhký a začala jsem si otírat ruce. Ale vždyť ono to pění! A čím víc otírám, tím víc to pění... A když pěna konečně opadne, mám ruce sice bez kečupu, ale zato pěkně olepené jak od nějakého sladkého bonbónu. No fuj! To si tam radši ten kečup nechám!



Tyhle ubrousky bych si neodvážila plácnout na obličej ani náhodou, certifikát necertifikát. Odporné lepení a pěna mě o tom bohatě přesvědčily. Ubrousky se teď třesou na dně kabelky a já čekám, až alespoň trochu vyschnou a budou snad o chlup použitelnější, abych si s nimi mohla aspoň ten kečup otřít..

Čím likvidujete odolnou lepkavou špínu, když nemáte po ruce vodu? Máte podobné děsivé zážitky s Alterrou, nebo jinými značkami?

Hezký den! :)

Komentáře

  1. Já mám ještě nějaké antibakteriální z usa, které jsou fajn před i po jídle. Musím si je zase dovést. Nebo používám nějaké dětské neparf.

    OdpovědětVymazat
  2. Balení je fakt roztomilé. Já se snažím nebýt čunča (což se mi ne vždy daří), ale vlhčené ubrousky nepoužívám, nějak jsem si na ně nezvykla (moje škoda).

    OdpovědětVymazat
  3. Já zas používala pro děti a nakonec jsem skončila u vlhčených ubrousků z Lidlu s růžovožlutým obalem, na kterém je králíček :D Nejsou ani moc mokré, ani suché a nechávají na rukách fajn pocit a stojí pár korun, takže jiné už ani nezkouším :-)
    Little Notes

    OdpovědětVymazat
  4. Sice jdu uz asi s krizkem po funuse, ale z nudy jsem si procitala tvoje stare prispevky a na tohle musim reagovat :-) neznam lepsi odlicovaci ubrousky nez sou tyhle. Krasne odlici make-up, nemam problem s nim odlicit oci, naopak jsou to jedine ubrousky s kterymi na oci muzu. Pena pri odlicovani vubec nevadi, naopak, je ale treba odlicovat jemne. Dovedu si predstavit, ze kdyz s nimi bude nekdo drtit oko a vymacka si tam vse cim jsou napustene, bude na ne nadavatkudy bude chodit :-) Plet je po jejich pouziti ze zacatku chvili ulepena, ale pak to prejde a je naopak krasne hladka. Takze pokud je mas jeste doma, urcite jim dej sanci a alespon je na odliceni zkus :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám je doma už asi rok a občasně si s nimi utírám ruce.. musím říct, že ani po té době příliš nevyschly :)) Večer jsem se s nimi zkoušela odlíčit, jenom řasenka (MaxFactor teda), barevné linky a gel na obočí. A musím uznat, že to nebylo špatné, jen ta řasenka dala trochu zabrat.. ale odlíčila jsem se, opláchla vodou a pak oči ještě jednou přejela a bylo to v cajku :)

      Vymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Jak jsem změnila názor na Mádaru

Co mi (trochu) pomohlo na rozšířené póry

Flíčky po akné? Žádný problém!