Peelingová závislost

Řekla bych, že je to oficiální. Miluju peeling. Na tělo i na obličej. Obzvlášť na ten obličej. Co jsem si u Gillian Deacon přečetla, že peeling je vhodný pro každý den, poctivě se mu věnuji. A mé pleti to opravdu svědčí, je jemná a mnohem čistější než dřív. Tento fakt tak jen ještě více podporuje moji vášeň v nejrůznějších peelinzích, obzvláště v těch klasických zrníčkových, protože na pořádné drbání si já opravdu potrpím.

Moisturizing peeling mě nejdřív zaskočil, jsem dost velký mastňák a zas tolik výživy a promaštění nepotřebuju. Ale když už jsem dostala ty vzorky..



U španělské značky Naobay se mi líbí vysoký podíl Aloe vera ve složení. Cpou ho opravdu všude.. Tedy, to složení celkově by mohlo být kapánek lepší, nemuselo by tam být tolik olivového oleje a dalších látek, ale vzato kolem a kolem, není to zas tak špatné. Obzvlášť sušší pleť ocení bambucké máslo a mandlový olej.



Na druhou stranu, výtažky z pupečníku asijského působí protizánětlivě, což ocení mastnější pleť, peelingová zrníčka jsou velice jemná a nedráždivá, takže bych si s klidem dovolila říct, že peeling padne všem typům pleti.

Konzistenčně to vypadá spíš jako pleťové mléko. Dost řídké až vodové a na obličeji nepění. Drobné peelingové částečky z bobulí acai drbou opravdu velice lehce, což mě jediné trochu odrazuje. Radovat se tak ale mohou citlivky a sušinky, tenhle peeling jim sedne perfektně, řekla bych.

Pleť je jemná, zklidněná, 'nevrže' od přesušení (zdravím peelingové gely!) a dokonce mi přijde, že má zdravější sjednocenou barvu. Že by zapracovalo to Aloe..?



Co bych vyzvedla, je báječná vůně. Taková letní. Jako když sedíte na pláži, mažete se krémem, máte na sobě nalepený písek a všude kolem voní slané moře. Nevím, jak toho výrobce dosáhl, nicméně mám pocit, že je to vůně většiny produktů.

Celkově vzato, ač nejspíš nejsem přímo cílovka tohoto produktu, velice se mi zalíbil. Jak je v něčem Aloe, voní to jako léto a ještě to docela obstojně peelinguje, je ruka v rukávě! Kromě těchto povrchních poznatků, peeling je uživatelsky velice příjemný, nevysušuje, nedráždí a dle mého za koupi rozhodně stojí.

Také tak ujíždíte na peelinzích? Používáte je pravidelně, nebo se jim raději vyhýbáte?

Hezký den! :)

Komentáře

  1. jeden čas jsem používala peelingový mycí gel a skončila jsem s vysušenými lišeji a před nedávnem jsem používala krémový peeling, který vůbec nepeelingoval taky každý den a pleť se mi zhrošila o 85% a naskákalo mi nevzhledné akné :))) takže peeling jednou týdně je až moc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jej, tak to mě mrzí. Já bohužel mám taky takovou zkušenost, peelingové gely mě dost vysušují a dřív jsem je taky používala spíše sporadicky.. Co jsem ale narazila na meruňkový peeling Alverde, jedu fakt téměř denně a zdá se, že na akné a další neplechu to má naopak pozitivní vliv.

      Vymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Jak jsem změnila názor na Mádaru

Co mi (trochu) pomohlo na rozšířené póry

Flíčky po akné? Žádný problém!