Už nikdy víc..! (8)

Dnes bude mým terčem top coat Better than Gel Nails od Essence. Ze všech stran jsem na lak slyšela chválu a tak jsem neváhala s koupí. Navíc byl ve výprodeji.. Nevím, jestli mi v továrně do lahvičky omylem nenalili slupovací lak, o kterém psala Rendy, nebo jestli takhle tento top coat (ne)funguje běžně.. ale je to děs!



Ale abych jen nepomlouvala: top coat je hodně tekutý, nanáší se dobře a rychle zasychá. Chce se ale vyhnout nanášení silnějších vrstev, protože pak v laku vznikají drobné bublinky a nevypadá to vůbec hezky. Top coat schne opravdu do vysokého lesku, který ale moc dlouho nevydrží a nehty pak mají spíš ošoupaný vzhled.

Při použití na barevný lak mi nepřijde, že by byla životnost barevného prodloužena. Spíš naopak. Zhruba druhý den, někdy i dřív, se mi top coat i s lakem začal po kusech odlupovat, takže jsem si nehty nemusela odlakovávat a stačilo vrstvu laku jen tak sloupnout..





I při použití na holé nehty se začne top coat téměř okamžitě loupat. Během hodiny, kdy jsem si snad pouze jednou umyla ruce mi začal slézat z nehtů..





Opravdu nevím, jaký mám mít tento top coat funkci.. asi opravdu tu slupovací a odstraňující barevný lak. A pro vás mám jednu radu: nebrat!!

Hezký den! :)

Komentáře

  1. mně teda vydrží několik dnů, ale je fakt, že pak jde dolů stejným způsobem. ale třeba až za čtyři dny :( zrovna včera jsem si ho dala a ještě jsem si pak myla hlavu a drží...

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je drsné... a to jsem o něm uvažovala...

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  3. Au! Tenhle přesně jsem měla a tohle teda nedělal. Lak držel až týden. Ale už si ho znova nekoupím, vyschnul za cca 2 měsíce. Teď mám Vytvrzovač laků od Four Seasons a ten je lepší. Sice zasychá trochu déle, ale životnost laků prodlouží o dost. A s ním to schne rychleji než bez něj.

    OdpovědětVymazat
  4. Já ho mám doma a myslím si, že essence má lepší než je tenhle...tenhle se jim moc nepovedl...bohužel...

    Zvu tě na Giveaway, pokud máš zájem, mrkni se :-)
    http://ms-janik.blogspot.cz/2013/11/giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  5. Nevím, jestli jsem chytla nějakej starej vyschlej, ale na nehtech mi vydržel opravdu jen tak málo. Na Four Seasons se chystám už dlouho, ale většinou si místo něj koupím něco jiného v drogérce a stojí to za prd.. takže nedá se svítit :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak já jej mám hodně ráda a tuto neplechu mi nikdy nedělal.. Ale taky se chystám přejít na Four Seasons.

    OdpovědětVymazat
  7. Tomu se mi nechce věřit.:D Já jsem s ním hrozně spokojená...už mám druhou lahvičku, ale je to věc individuální no:)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Jak jsem změnila názor na Mádaru

Co mi (trochu) pomohlo na rozšířené póry

Flíčky po akné? Žádný problém!