Novinka GS podruhé: prodlužující řasenka D'AMORE

Druhou novinkou od Gabrielly Salvete (tou první je lak na nehty), připravovanou pro letošní jaro, je řasenka D'AMORE. Oba dva výrobky by se měly objevit v obchodech již začátkem dubna. Řasenka má unikátní plastový kartáček, který řasy dokonale natočí, prodlouží a dodá jim objem. Řasy zůstanou precizně oddělené, bez slepování a žmolků. To říká výrobce.



A jaké mám s řasenkou zkušenosti já?



Řasenka má černobílý zajímavě tvarovaný obal. Uprostřed je baculatý a k okrajům se zužuje.. díky tomu se dobře drží v ruce.


Po otevření jsem se lekla, že je kartáček klasický štětinkový. Ale nebojte, je opravdu z plastu.. jen je mohutnější a nabere se na něj větší množství řasenky, než je třeba.




A s tím souvisí problém, který jsem měla při aplikaci. Poprvé se mi vůbec nepovedlo řasy hezky namalovat. Byly slepené a zplihlé. Při druhém pokusu nedošlo k tak velkému slepení, ale o precizním rozčesání nemůže být dle mého názoru řeč. Řasy spíš měly náběh na spider legs, než aby byly prodloužené a natočené (a to jsem si nedovolila použít více než jednu vrstvu řasenky).


Pro porovnání: jak jsem si namalovala řasy pomocí D'AMORE a jak je mám běžně namalované.



Nenalíčené řasy


Gabriella Salvete D'AMORE


Gabriella Salvete D'AMORE


Maxfactor Lash Extension

Někomu takovéto nalíčení může vyhovovat, ale mě tedy ne. Daleko více upřednostňuji oddělené, lehce natočené řasy viz. poslední foto.


Výdrž řasenky je ale výborná. Bezchybně vydrží po celý den. Neotiskává se na spodní víčko, nežmolkuje ani nedrobí. Horší je to s odlíčením. Zkoušela jsem růžovou micelárku od Biodermy i dvoufázový odličovač Yves Rocher. Už druhý tamponek byl čistý, ale ráno jsem měla pod očima černé kruhy alá fanoušek Kiss.. Stejně to dopadlo i při odličování na mokro.


Verdikt:  Řasenka je pěkná. Má výbornou výdrž. Vzhledem k tomu, že moje relativně husté řasy slepuje, doporučila bych jí spíše těm, kdo mají řasy krátké a řidší. A nebo těm, kdo mají rádi výrazné líčení. Těm poslouží víc, než dobře. Takže: řasenka putovala k mamce a já (zatím) zůstanu věrná své Maxfactor Lash Extension.


Na závěr chci poděkovat společnosti Gabriella Salvete, která mi řasenku k vyzkoušení poslala. Mamku jste si touhle novinkou získali!


Hezký den! :)

Komentáře

  1. Souhlasím s tebou, mně také řasy slepuje...

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem ráda, že v tom nejsem sama.. Už jsem začínala myslet, že mám divné řasy (nebo přehnané nároky).

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Flíčky po akné? Žádný problém!

Jak jsem změnila názor na Mádaru

Kokosák na afty