Sprchové gely Jardins du Monde

Do prodejny Yves Rocher chodím docela často a pokaždé mě fascinují jejich voňavé sprchové gely, šumáky a pěny do koupele.. a skoro pokaždé neodolám a něco malého do koupele si koupím. Ne, že bych bezhlavě kupovala co mi přijde pod ruku, většinou si počkám na akci. Přeci jenom, dát za 200ml sprchového gelu 79Kč mi přijde hodně, i kdyby voněl sebevíc lépe.

Když ale byla na zákaznickou kartu akce 1+1 zdarma, nadešla moje chvíle. Vybrala jsem si vůni pomerančovníku z Floridy a Laoského lotosu. 



zdroj

Oba dva gely by měly dodávat pleti hebkost a vláčnost. No, dle mého názoru, sprchový gel, který neobsahuje nějaké oleje (což ani jeden neobsahuje), nemůže úspěšně pleť zvláčňovat. A taky že ne. Po každém druhém sprchování jsem se stejně musela natřít tělovým mlékem (jako to dělám vždycky).


Sprcháče úžasně čistě voní, ale vůně moc dlouho nevydrží. Když se večer umyju, ráno není po vůni ani památky.




Pění pěkně, zvlášť, když se myjete houbou. Po osprchování mám krásný svěží a takový čistý pocit. Prostě sprchový gel.. Kdyby jste mi ale dali místo Yves Rocher na umytí třeba Baleu, rozdíl bych v tom nepoznala.


Je to prostě obyčejný sprchový gel, i když v lepším balení a také za 'lepší' cenu. 
Dokud jsem sama nevyzkoušela, sprcháče mě pořád lákaly ke koupi. Teď už nebudou. Sice jsou krásně vesele barevné a nádherně voní, ale já už vím, že si za daleko nižší cenu můžu pořídit větší množství stejně kvalitního produktu..

Hezký den! :)

Komentáře

  1. Ahoj, dávam ti za pravdu, aj v nižšej cenovej hladine sa dajú nájsť dobré sprchovacie gély. Minule som takto natrafila na anglickú značku Radox, ktorá je v UK číslo 1. V DM majú akciu na ich produkty, tak som si kúpila Milk&Berries. Jemná, no intenzívna vôňa, hustá konzistencia, ktorá sa dobre rozotiera. Odporúčam skúsiť! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ano, Radox je super, párkrát se mi taky dostal do ruky. Z levnějších mám ještě ráda sprcháče od Mitii, což je česká značka a má velký výběr jak pánských, tam dámských vůní.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, souhlasím s Leilou - RADOX mám ze všech sprchových gelů opravdu nejraději :) Zaprvé úžasně voní a zadruhé se mi líbí jejich obaly, dokonce snad i dostaly cenu za design. Akce na ně mají doopravdy pořád, teď je mají levněji snad i v Albertu .) Milk and Berries mám také ráda, i když u mě vede nové Soothe.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Flíčky po akné? Žádný problém!

Kokosák na afty

Jak jsem změnila názor na Mádaru