Biosilk Silk Therapy

Myslím, že tenhle výrobek nemá cenu moc představovat. Všichni ho známe nejenom díky krabičkám krásy, kde se často vyskytuje. Většina lidí ho miluje, ale já mám jako vždycky jiný názor.. nějak jsem se pro přírodní hedvábí nenadchla. Ale pěkně postupně..




Biosilk Silk Therapy je sérum pro obnovu vlasů, které je hydratuje a dodává zdravý vzhled. Vodička obsahuje čisté hedvábí, vitamíny a rostlinné složky, díky kterým mají být vlasy pružné, lesklé a chráněné před nepříznivými vnějšími vlivy. 


Kapku séra rozemnete v prstech a rovnoměrně nanesete na vlasy od kořínků po konečky. Vlasy už pak neoplachujete.


Musím uznat, že mě uchvátila vůně. Je úžasně svěží.. taková ovocná. Z vlasů jí cítíte celý den. Vadí mi ale, že se sérum neoplachuje. Jako jo, může blahodárně působit na vlasy po celý den.. ale moje už tak jemné a mastné vlasy ještě víc zatíží a zmastí. A to do vlasů vtírám jen kapku.. čestně! 




Ale tak co, doma nemusím vypadat jako modelka.. takže jsem se úspěšně dobrala dna výrobku. Když pominu mastnotu a zplihlost, žádný další efekt se za dva měsíce nedostavil. Vlasy jsou pořád jemné, občas elektrizují a lesknou se tak nějak stejně.


Asi jsem divná, ale moje vlasy prostě nepřišly Biosilku na chuť..


Hezký den! :)

Komentáře

  1. s biosilkem je to taková davová psychóza, stejně jako s micerálkou od biodermy, nejlepší jsou ty řeči o tom, jak to vlasy uzdraví...prdlajs, silikony. Jinak máš fajný blog, dávám do sledování :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj!:)
    Děkuji za chválu.
    Většina věcí, které jsou všude vidět a všichni je vychvalují, nestojí na nic.. Mediální masáži jsem podlehla u růžové Biodermy, která je sice dobrá, ale za tu cenu.. To samé jsou balzámy Color Whisper. Je to akorát předražené Labello..

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Jak jsem změnila názor na Mádaru

Co mi (trochu) pomohlo na rozšířené póry

Flíčky po akné? Žádný problém!