Gabriella Salvete top coat

Když už mám lak na nehty od Gabrielly Salvete, který mi vyhovuje, tak jsem si k němu pořídila i top coat, aby mi to šlo hezky do páru :)

Od téhle značky jsem kromě klasických laků zatím nic nevyzkoušela, tak jsem byla zvědavá.. Balení je jako u každého laku.Líbí se mi ale bílé víčko s nápisem značky, které nahradilo původní obyčejné stříbrné. Takhle to vypadá daleko luxusněji.




V lahvičce mi top coat přijde docela dost tekutý až vodový. Díky téhle konzistenci se ale na barevný lak snadno nanáší a roztírá.


Sám lak, za běžného provozu, vydrží na nehtech dva až tři dny. Pak se odlupuje po částech, ne po celých plátech, jako to některé top coaty dělají.


A jak funguje spolu s barevnými laky? Gabriella Salvete Stars Enamel mi díky tomuto top coatu vydržel bezchybný pět dní. ALE! Nakonec jsem musela lak z nehtů doslova oloupat, protože nešel odlakovat a ni pomocí alobalu. Čerstvě otevřený Essence Colour & Go drží obstojně i tři dny, ale jakmile začne vysychat, ani tenhle top coat mu nepomůže. Podobná slabota je i Oriflame Pure Colour, který je super tak první měsíc po otevření. Pak na něj ale můžete vrstvit top coat, jak chcete, stejně jeho výdrž víc než na dva dny neprodloužíte. Zato laky Miss Sporty drží ve spojení s tímto nadlakem perfektně. Bez problémů čtyři až pět dní.




Celkově mi přišlo, že top coat zvýrazní sytost barvy všech použitých laků.


Shrňme si to.. top coat GS kvalitním lakům spolehlivě pomůže a prodlouží jejich životnost nejméně o den, či dva. U průměrných až špatných laků se snaží zachránit, co se dá, ale většinou je to bez většího úspěchu. A já ho proto hodnotím za  90Kč jako dobrý a výhodný kup!


Hezký den! :)

Komentáře

  1. ahoj velmi pekny blog sledujem ťa budeme radi ked sa pripojiš aj k nám :))
    http://aj-ro-na.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Mě právě udělal bublinky a úplně mi to zkazilo nalakování :-(
    thevoguebyme.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám problém s bublinkami hlavně u Essence better than gel nails, který mě zklamal na plné čáře.. Tenhle je top coat mi přijde kapánek lepší. Ale jak se blížím ke dnu lahvičky, tak je čím dál tím hustší a čím dál méně vydrží.. Zatím jsem se ale nesetkala s lakem, který by si zachoval svoje dobré vlastnosti až do konce :(

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Jak jsem změnila názor na Mádaru

Co mi (trochu) pomohlo na rozšířené póry

Flíčky po akné? Žádný problém!