Levandule a fíky z Oriflame

Ani nevím, jak se mi tahle dvojice výrobků sešla doma, ale je mi sympatická. Fíky a levandule mi evokují léto, dovolenou a Středomoří.. Ani jednoho si letos evidentně neužiju, takže mi to aspoň vynahradí ten Oriflame..

Oba dva výrobky jsou z řady Nature Secrets, kterou v katalogu vždycky očmuchávám a moc se mi líbí. Vůně obou produktů je nasládlá, ale ne nepříjemná a vlezlá.




Sprchový gel je ve velkém 400 ml balení. Má řídkou konzistenci, pění průměrně a nadprůměrně vysuší pokožku. Prostě obyčejný sprcháč.. Vůně je z pokožky cítit ještě dobu po umytí, což oceňuji.



Tělový sprej voní o něco výrazněji než jeho kamarád do sprchy. V horkých dnech ho používám místo voňavky. Jen ta vůně nevydrží moc dlouho.. do hodiny je fuč. Ale to nevadí, při pravidelné aplikaci se alespoň i osvěžím. Jediným mínusem spreje je, že na pokožce strašně lepí. Už při první aplikaci vytvoří nepříjemný lepivý film.



Co ale na všech katalogových sprejích miluji, je jejich super rozprašovač. Vytvoří nádhernou extra jemnou mlhu. Prázné obaly proto schraňuji a pak do nich přelévám třeba květovou vodu.



Dívala jsem se do katalogu a nestačila jsem valit oči. Sprcháč, byť velké balení, stojí 189Kč (pro porovnání: 400ml přírodního Natura Siberica za 95Kč) a sprej 199 kaček. Oba výrobky jsou sice příjemné a voňavé, ale jejich původní cenu bych za ně rozhodně nedala. A příjemnou letní vůni určitě najdete i v drogérce.

Hezký den! :)

Komentáře

  1. mam jeden stychto sprchovych gelov sa mi vidí že maliny a mata so zrniečkami:))

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Dobrá pleťová maska. Zn.: V prášku!

Jak jsem změnila názor na Mádaru

Flíčky po akné? Žádný problém!