Nová Nivea: Tělové mléko do sprchy

Když jsem toto mléko viděla poprvé v nabídce v letáku, myslela jsem si, že je to jen překlep. Ale není.. Nivea uvedla na trh převratnou novinku: tělové mléko do sprchy, po kterém se už nebudete muset natírat běžným tělovým mlékem. Pro lenochy opravdu super vychytávka, že?

Umyjete se jako obyčejně svým oblíbeným sprcháčem a hned na mokrou pokožku aplikujete sprchové mléko, rozetřete, opláchnete a máte vystaráno!


Na zmiňované klouzání si dejte opravdu bacha.. kromě vany vám bude klouzat
i sprchová hlavice a protiskluzová podložka..


Sprchové mléko je k dostání ve dvou verzích: pro suchou pokožku s mandlovým olejem a pro normální pokožku s mořskými minerály.




Mamka, majitelka extra suché pokožky, testovala modrou verzi. Mléko je spíše hutnější krém, ale i tak se dobře nanáší. Po mokré pokožce lehce klouže, takže by se ve složení daly čekat silikony (ty tam ale nejsou). Vůně je svěží, jemná a nevtíravá. Bohužel chvíli po opláchnutí zmizí.



Po spláchnutí mléka je i hodně suchá pokožka na dotek jemná a vyživená. Ale: když budete používat jen sprchové mléko a nebudete se normálně mazat, extra suché pokožce to stačit nebude. Mamka už po druhém sprchování bez namazání sledovala nepříjemné pnutí a krupičku na pažích.

Verdikt: Ano, mléko je příjemné, ale majitelé extra suché pokožky musí stejně jednou za čas namazat klasickým krémem.

Já mám pokožku (alespoň po těle) normální, takže mi připadl bílý pytlíček. Mléko je, co se týče konzistence a vůně, úplně stejné, jako v modré verzi.



Mojí normální pokožce sprchové mléko svědčí, ale po týdnu bez klasického namazání toužily lokty, paže a kolena po obyčejném tělovém krému.

Verdikt: Mléko se mi líbí parfemací a snadnou aplikací, ale obyčejné roztírací tělové mléko nemá šanci, alespoň u mě, nahradit.

Nivea vymyslela opravdu dobrou vychytávku, která spoustě lidí ušetří čas a nervy v koupelně. Já jsem ale ze sprchového mléka trochu rozpačitá. Je příjemné, ale bez klasického mazání se stejně neobejdu. Normálně se mažu dvakrát týdně, při použití Nivey jen jednou.. ano, je to určitá změna k lepšímu, ale.. S mamkou jsme se shodly, že to není dech beroucí zázrak, který bychom si musely okamžitě koupit. Obzvlášť za celkem vysokou cenu 250ml/ 129Kč.

Vyvoďte si z toho každý, co chcete. Mléko je příjemné, voňavé a každému bude vyhovovat jinak.

Hezký den! :)

Komentáře

  1. už som o ňom veľa čitala fakt nevyzera zle :))

    OdpovědětVymazat
  2. Ano, je fajn a příjemné, jen jsme s mamkou asi moc velký suchaři.. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Zatím jsem zkoušela jen vzoreček na suchou pokožku (a to mám spíše normální) a musím říct, že se sice příjemně nanáší, ale hydratace trochu pokulhává

    http://mojekosmetika.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Flíčky po akné? Žádný problém!

Jak jsem změnila názor na Mádaru

Kokosák na afty