Spotřebováno za červenec

Prázdniny letí jak voda. Ani jsem se nestihla rozkoukat a už je měsíc za námi.. A jako na konci každého měsíce, i dnes si dáme rekapitulaci a zhodnocení vypotřebovaných výrobků. Klidně bych to místo 'spotřebováno' mohla přejmenovat na 'moje šestka' nebo tak nějak, protože se již několikátý měsíc držím na šesti vypotřebovaných produktech. A jaké byly?

Známkovat budu jako ve škole:
1: výborný výrobek, který si koupím (kupuji) znovu.
2: výrobek je fajn, ale odradila mě na něm parfemace, balení, .. O další koupi budu možná uvažovat.
3: výrobek není špatný, ale nesplnil, co sliboval. Sama si ho už nekoupím.
4: výrobek mě ničím nezaujal, spíš naopak ( parfemace, účinnost). Už nikdy si ho nejspíš nekoupím.
5: výrobek mě zklamal (vyrážka, vysušení) a o jeho další koupi vůbec neuvažuji.





1. Šampon pro normální až mastné vlasy Beatley organics
Šampon byl mým vůbec prvním čistě přírodním produktem. Bála jsem se, co s mými vlasy udělá, ale žádné krepatění či zacuchávání se nekonalo. I s účinky jsem celkem spokojená. Sice si stále myji vlasy každý den, ale alespoň mi po celý den vydrží pěkné a nezmaštěné.
Známka: 1.

2. Mýdlo pro intimní hygienu Altermed Intima
Speciální mýdlo je pro mě nezbytností obzvlášť v tomto teplém počasí. Citlivé partie umyje bez nepříjemného štípání a spolehlivě zabrání množení bakterií.
Známka: 1.

3. Tělový peeling Wellness and Beauty
Na peeling jsem narazila náhodou a hned si ho oblíbila. Nevtíravá vůně, pořádný peelingový efekt- ne jen takové jemné šimrání- a krásně hebká pokožka po opláchnutí.
Známka:1.

4. Maybelline Pop Stick
Po dlouhém toužení jsem si balzám koupila a ejhle: barva žádná, hydratace a výdrž nulová, zamlouvá se mi jenom ovocná vůně..
Známka: 5.

5. Chladivý gel na unavené nohy Yves Rocher
Tento gel jsem dlouho považovala za top, než ho z něj sesadil Alverde. Ale i tak jsem s účinky celkem spokojená. Zchladí, osvěží a uleví od těžkých nohou. Jen při nadměrně aplikaci nepříjemně luftuje a po každém namazání lepí.
Známka: 2.

6. Sprchový olej Yves Rocher
Z oleje jsem už od začátku nebyla nějak odvázaná, ale jak se říká: 'darovanému koni..'. Olej překvapivě nepění. Pokožku umyje uspokojivě, ale slibovaného vyživení jsem si nevšimla. Sladko- kořeněná parfemace se mi zpočátku líbila, ale časem mi už lezla na nervy.. Nelíbí se mi ani vysoká prodejní cena.
Známka: 4.

Sice jsem nevyplácala moc lahviček, ale přeci.. a ten pocit, kdy vyhazujete spoustu prázdných obalů a na poličce je místo pro nové, je opravdu super!

Hezký den! :)

Komentáře

  1. Mně se tento měsíc povedly vypotřebovat pouze 3 produkty

    http://mojekosmetika.blogspot.cz/2013/07/spotrebovano-cervenec.html

    OdpovědětVymazat
  2. Já se vždycky stydím, když kouknu k druhým a tam vidím deset a více lahviček každý měsíc. Vůbec nechápu, jak to stihnou spotřebovat! :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Flíčky po akné? Žádný problém!

Kokosák na afty

Jak jsem změnila názor na Mádaru