Maybelline Super Stay Nail Color

Jak tak přemýšlím, tohle je vlastně můj první lak na nehty od Maybelline. K nákupu Color Whisper jsem sice dostala lak Color Rama, ten ale nenačatý zmizel kdesi v černé díře mezi domovem, kolejí a bytem přítele.. jsem opravdu zvědavá, kdy a kde ho najdu.




A tak jsem si pořídila Super Stay Gel Nail Color, který má díky gelové technologii vydržet až sedm dní. Lak je v lahvičce 10ml. V balení mě nejvíce uchvátil široký plochý štěteček, který mám ze všech možných tvarů a patvarů nejraději.

Jak jinak, sáhla jsem po fialové barvě, tentokrát v odstínu Ever Burgundy. Spíš než vínovou fialovou mi odstín připomíná sytou švestkovou barvu.



Lak je řidší konzistence a v kombinaci s plochým štětečkem jde lakování i mě velmi snadno. Barva kryje velmi dobře už v jedné vrstvě a rychle zasychá. Lak schne do lesku.



I výdrž není vůbec špatná. Na to, že se teď hrabu celé dny v záhonech, nebo mám ruce strčené ve dřezu s nádobím, lak vydrží krásné tři dny. Jestli se domácím pracím úspěšně vyhýbáte, vydrží určitě déle :) Spolu s top coatem se mi povedlo dosáhnout dokonce pěti dnů bez porušení, což  se rovná zázraku!



Tento lak mě opravdu mile překvapil svojí výdrží. Tak nějak jsem už nepočítala, že narazím na nějaký 'držák', natož v drogérce. Jsem zvědavá, jak a jestli lak bude postupem času vysychat a houstnout.. jestli bude jeho kvalita pořád stejná, velmi ráda si pořídím další odstíny.

Hezký den! :)

Komentáře

  1. To je:) Akorát se kvůli vysokému lesku pěkně blbě fotí..

    OdpovědětVymazat
  2. pořídila jsem si stejný, ovšem jiný odstín, a mohu ho jen doporučit! Výborně se nanáší!

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Flíčky po akné? Žádný problém!

Jak jsem změnila názor na Mádaru

Kokosák na afty