Pravá letní vůně

Voňavá mazání sice miluju, ale v případě toho od Alverde jsem si nebyla zas až tak jistá. Velké balení tělového másla za tak nízkou cenu? Někde musí být háček.. pak jsem ale narazila na mini balení a ruka byla v rukávu. Tedy spíš máslo s vůní medového melounu v košíku.




Už už jsem si představovala, jak bude vonět a tekla mi slina.. a moje nejdivočejší fantazie se vyplnily! Máslo voní přesně jako čerstvě rozříznutý žlutý meloun. Vůně to je naprosto úžasná, sladká a letní. Není ale nikterak vtíravá a pokožku příjemně provoní na celý den.

Máslo má opravdu hutnou máslovou konzistenci. Dobře se roztírá a vzhledem ke své konzistenci i dobře a rychle vsakuje. Na pokožce nezanechává mastný film, ani nic podobného.



Při pravidelném mazání pokožka nejen voní, ale je také krásně heboučká. Máslo výborně platí i na suchou kůži na kolenou a loktech.



Ještě dodám, že Alverde je značka, která do svých výrobků nepřidává minerální, barvící a konzervační látky, takže složení je příjemné. Většina jejich produktů nese i označení 'vegan', což značí, že při výrobě nebyly použity živočišné látky.



A co bych tak závěrem řekla.. jsem pěkně blbá, že jsem po tělových máslech Alverde nesáhla dřív, protože jsou výborná! Krásně voní, mají příjemnou konzistenci a výborně hydratují. A já upaluju do drogérky koupit si do foroty velké balení téhle melounové limitky.

Hezký den! :)

Komentáře

  1. to musí nádherně vonět. ale bohužel nemám ráda hutná másla, mám raději tekutější varianty tělových krémů.

    OdpovědětVymazat
  2. Máslo voní opravdu báječně! Je sice hodně hutné, ale jde roztírat velmi dobře. Samotnou mě to překvapilo, také nemám ráda zdlouhavé patlání :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Jak jsem změnila názor na Mádaru

Co mi (trochu) pomohlo na rozšířené póry

Flíčky po akné? Žádný problém!