Peeling pro smíšenou pleť s červeným hroznem

Tento peeling od Body Farm mě zaujal na první pohled. Peeling na obličej jsem vlastně nikdy neměla. Většinou jsem měla gel s peelingovými kuličkami či podobné výrobky, které dle mého pohledu peelingový efekt až tak dobře neplnily.

Proto byl peeling s drcenými olivovými jádry jasná volba. Peeling navíc obsahuje výtažky z červeného hroznu, mydlice lékařské, grepu a dalších bylinek, které pleť čistí a omlazují. To zní slibně, ne?




Balení je jako u většiny výrobků Body Farm bytelné a skleněné. Což je sice fajn, ale ne moc praktické na cesty.. Peeling samotný je bílé krémovité konzistence s jemnými hnědými částečkami. Voní neidentifikovatelně jemně. Tipovala bych to na nějaké ovoce, ale hroznové víno to opravdu není.



Zpočátku jsem na obličeji čekala nějaký driják, ale místo toho mě překvapila jemnost zrníček. Jako jo, na obličeji je jemná pokožka, ale tento peeling není skoro cítit. Ať drhnu, jak drhnu, stále cítím jen jemné šimrání jako u gelu s peelingovými kuličkami. Možná je to tak dobře, ale mě to nějak neuspokojilo.. A hlavně nepociťuji žádný výsledek.. pleť vypadá stejně, jako bych si ho umyla mýdlem.

Ani výsledky po dlouhodobém používání mně nějak neohromily. Ano, pleť je čistá, ale.. Také postrádám avizované hydratační účinky, neboť obličej je po každé aplikaci suchý a začervenalý. Žádnou svěžest a čistotu jsem nepozorovala ani náhodou.

Jsem z toho rozpačitá, ale tohle byla asi moje první a poslední zkušenost s pleťovým peelingem. Nevím, jestli je to výrobcem, nebo mými nerealistickými představami, ale peeling s červeným hroznem mě opravdu neoslovil.

Hezký den! :)

Komentáře

  1. vždy si rada pozriem u teba tieto članky lebo tie produkty nepoznam a aspoň sa vždy dozviem že existuje aj niečo nové čo som ešte nevidela:) ten peeling musi byť super:)

    OdpovědětVymazat
  2. Já taky ve spoustě článků očumuju a pak bych nejraději vykoupila celou drogérku/ eshop :))

    OdpovědětVymazat
  3. Zdravím :), tenhle peeling vypadá opravdu slibně. Taky vyhledávám peelingy s jemnými zrníčky a pokud nedráždí, je to jasná volba. Díky za tip! Mohu s ezeptat, kde jsi ho koupila? :) Díky
    Jane

    OdpovědětVymazat
  4. Ano, je jemný, na mě až moc :) Kupovala jsem tady. Nevím, jestli bude skladem, mají na něj celkem dlouhodobou akci. V kamenném obchodě jsem na tuto značku ještě nenarazila..

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Flíčky po akné? Žádný problém!

Jak jsem změnila názor na Mádaru

Kokosák na afty