Co nového s afty

S afty pořád bojuji na všech možných liniích, ale teď se mi je povedlo trochu eliminovat. Pro začátek vám shrnu poznatky z mého celoživotního snažení. Na afty nejlépe funguje jako prevence čištění zubů pastou s kapkou tea tree oleje. Dobré jsou i nejrůznější potravinové doplňky, které jsem už zmiňovala zde, a dnes jejich seznam rozšířím o další. Tyto doplňky je dobré střídat, protože tělo si na účinné látky brzo zvykne a afty se vám znovu vyrojí.

Dnes vám povím o dvou téměř stejných výrobcích, které se v účincích (u mě) vůbec neliší a tak je mezi nimi jediný rozdíl v ceně. První, a dražší, je Klas Imuno C. Kromě klasického céčka tablety obsahují citrusové bioflavonoidy, které účinek vitamínu C ještě umocňují. Je doporučeno užívat 2 tablety denně.



Já jsem užívala jednu tabletu a jsem spokojená. Účinky jsem pozorovala už tak po týdnu. Výskyt aftů se zmírnil. Když už se nějaký vytvořil, byl malý a celkem rychle a bez dalších podpůrných prostředků zmizel (co dělat, když už máte aft). Jen tělo si na tento doplněk zvyklo a brzy jsem měla afty jako dřív. 

Druhým potravinovým doplňkem je vitamín C s šípky od MedPharma. Ten má až na malé nepodstatné rozdíly složení stejné, jako jeho dražší kolega. Céčko se stejně jako u předešlých tablet postupně uvolňuje a napomáhá efektivnímu vstřebávání do těla. Užívá se 1 tableta denně.


Taktéž jsem užívala jednu tabletu a pociťovala stejné účinky. Afty se dělaly minimálně, když už, tak malé a samy rychle zmizely. Takže i tento potravinový doplněk považuji za účinný.



Osobně nevidím mezi oběma výrobky rozdíl. Bohužel jsem nenašla lék, který by mě pravidelným užíváním dokázal aftů 100% zbavit, ale tyto dva produkty mi v boji výborně pomáhají.

Hezký den! :)

Komentáře

  1. Super, to je něco pro mě. Afty nemám třeba celý rok, ale pak se vyskytne období, kdy mě afty trápí třeba měsíc :/

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem většinou mívala afty, jak je rok dlouhý.. Tyhle tabletky mi ale docela pomáhají, takže mám teď afty jen při nachlazení (ťuk ťuk).

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Flíčky po akné? Žádný problém!

Jak jsem změnila názor na Mádaru

Kokosák na afty