Peelingem proti celulitidě

Ač se snažím sebevíc, moje postava není dokonalá. Proto, když se v Ladyboxu objevil peeling právě proti celulitidě, nebylo mi to vůbec proti srsti. Dobrý peeling se v koupelně neztratí..




"Diamond Sprchový peelingový gel je inovativní produkt na hubnutí, který kombinuje účinnost přírodních účinných látek s nejnovějšími poznatky kosmetologie a estetické medicíny." hlásá výrobce. 
Peeling navíc obsahuje kofein a další přírodní látky, které z pokožky účinně odstraňují odumřelé buňky a zlepšují její prokrvení. Ve složení navíc najdeme  BioHyaluron Slim Complex ™, který pokožku intenzivně hydratuje.

V tubě najdete tuhý nevonící gel, který na první pohled neobsahuje žádné peelingové částečky.


Až když ho trochu rozšmrdláte po kůži, uvidíte drobná průhledná zrnka. Ta jsou opravdu jemná, při samotné aplikaci cítím jen jemné šimrání. Jako když se vám na kůži přilepí písek a vy se ho snažíte smýt..



Po použití je pokožka je hebká, to ano, ale také je celkem suchá, takže musím po každé aplikaci poctivě mazat. Navíc (překvapivě) nepociťuji slibované hubnoucí a anti- celulitidové účinky. 

Pokud hledáte jemný tělový peeling, budete tady na správné adrese. Jestliže máte raději pořádné drbání a hydrataci, sáhněte spíš po mém oblíbeném peelingu  Wellness and Beauty z Rossmanna.

Hezký den! :)

Komentáře

  1. tenhle zrovna dodělávám, mně celkem vyhovoval, mám radši jemnější, ale efekt proti celulitidě nula nula nic. to je prostě jedna z velkých kosmetických lží :D teď testuju jeho (ještě prolhanějšího) kolegu - pushup krém na prsa :D

    OdpovědětVymazat
  2. mne na celulitidu pomohla zumba pol roka 2x do týždna ;))

    OdpovědětVymazat
  3. Push up krém na prsa je také velice zajímavý výrobek.. Zajímalo by mě, na koho funguje!
    Na celuli mi také pomohl sport, ale jakmile jsem umírnila, tak se holka zase vrátila.. asi budu muset začít pořádně cvičit! Vyjde to levněji než všechny tyhle peelingy a krémy! :)

    OdpovědětVymazat
  4. já se snažím kombinovat jak kosmetiku, tak i nějaký pohyb a normální jídlo. jenže bohužel u mě je kámen úrazu (a spouštěč celulitidy) antikoncepce, takže dokud jí budu brát, tak se toho asi nezbavím :(

    OdpovědětVymazat
  5. Já ho mám pořád v šuplíčku a nějak se nemůžu dokopat ho vyzkoušet :-/ ale stejně si myslím, že jen tak nějaký gelík nepomůže...

    Zvu Vás na svou giveaway: KLIK

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Jak jsem změnila názor na Mádaru

Co mi (trochu) pomohlo na rozšířené póry

Flíčky po akné? Žádný problém!