Spotřebováno za říjen

Víte, že už za dva měsíce budou Vánoce a Silvestr?? Bože zachraň mě..! Ehm.. Raději pojďme k příjemnějším tématům!

Za tento měsíc, kdy jsem mimochodem úspěšně držela nákupní půst, se mi povedlo vypotřebovat opravdu hodně produktů. A až na výjimky jsem s nimi spokojená a pořídím si je znovu.

Známkovat budu jako ve škole:
1: výborný výrobek, který si koupím (kupuji) znovu.
2: výrobek je fajn, ale odradila mě na něm konzistence, parfemace, balení, .. O další koupi budu možná uvažovat.
3: výrobek není špatný, ale nesplnil, co sliboval. Sama si ho už nekoupím.
4: výrobek mě ničím nezaujal, spíš naopak ( parfemace, účinnost). Už nikdy si ho nejspíš nekoupím.
5: výrobek mě zklamal (vyrážka, vysušení) a o jeho další koupi vůbec neuvažuji.





1. Čistící pleťové pásky Nivea
S těmito lepítky na nos jsem spokojená. Fungují velice dobře, nesmrdí, nedráždí pleť.. Z lepítek dostupných na našem trhu jsou tyto niveácké nejlepší. Jen ta cena.. Více si můžete přečíst zde.
Známka: 1.

2. Bioderma Pore Refiner
Konečně jsem dopotřebovala druhé balení matujícího krému Pore Refiner. Z počátku jsem byla nadšená, ale pak moje nadšení opadlo. Ano, pleť je po aplikaci jemná a póry menší, ale je to jen krátkodobý efekt. Jakmile zbytky krému z obličeje večer smyjete, zmizí i jemnost a zmenšené póry. Čekala jsem nějaký dlouhodobější efekt..
Známka: 4.

3. Ryor Aknestop
Krém z dob mého mládí jsem si pořídila primárně léto, ale na nějakou dobu u něj jako denního krému zůstanu. Na chvíli jsem ho vyměnila za Natura Siberica, ale pak jsem se k němu pokorně vrátila.. Pleť zmatní, zjemní a zmírní výskyt pupenů. Super!
Známka: 1.

4. Sprchový gel Avon Senses
Toto berte spíš jako varování, než jako spotřebováno. Sprcháč jsem dostala a jak se říká: 'darovanému koni..'. Ale tenhle kůň smrdí jako levný čistič toalet, je vodové konzistence, nepění a mýt se s ním není zrovna příjemná záležitost. Ale na mytí hřebenů posloužil dobře..
Známka: 5.

5. Sedmikráskový krém
Krém mi doporučila paní v lékárně. Prý je super na akné a mastnou pleť. Tvorbu pupínků u mě ale bohužel podněcuje a tak ho používám na hojení stroupků.
Známka: 1.

6. Body Farm šampon na mastné vlasy se zázvorem
Na tento šampon jsem původně plánovala samostatnou recenzi, ale ono nakonec není moc co říct.. Hezky voní, dobře pění, ale na mastné vlasy nepomůže ani náhodou. Už kolem poledne jsem měla ofinu mastnou a zbytek vlasů zplihlý.. Za cenu kolem 180,- se opravdu nevyplatí!
Známka: 5.

7. Yes to tělové máslo
Na celou řadu Yes to carrots jsem už pěla ódy. Když jsem se dobrala dna krabičky, musím poznamenat, že tělové máslo je fajn, ale jak postupně ubývá, tak i jaksi vysychá a hrudkovatí. Takže úplně na dně jsem měla takový špatně roztíratelný cucek másla. A to za 300,- docela naštve.
Známka: 2.

8. Jason levandulový deodorant
Přírodní deodorant jsem kupovala na jaře a bála jsem se, že po něm budu s odpuštěním smrdět a že ho díky lehké konzistenci rychle spotřebuji. Omyl. Vydržel až do teď. A nesmrděla jsem! Podrobný rozbor najdete tady.
Známka: 1.

Vypotřebovala jsem (na moje poměry) dost produktů a jsem za to ráda.. Alespoň si budu moct koupit něco nového, muhehe. A teď si jdu užít ten super pocit při vyhazování prázdných obalů do tříděného odpadu! Také rády vyhazuje prázdné pixly od kosmetiky?

Hezký den! :)

Komentáře

  1. Z toho, co tu máš, znám jen ta niveácká lepítka a souhlasím, že jsou dobrá, ale bohužel předražená.

    OdpovědětVymazat
  2. Ráda zkouším nové věci a tak se mi v koupelně občas objeví celkem neznámé či neobvyklé věci. Ještě štěstí, že má mamka jiný typ pleti.. jinak by mi ze zvědavosti všechnu péči brala :)

    OdpovědětVymazat
  3. Zajímají mě teda ty Nivea pásky na nos, ale momentálně testuju thajské s černým uhlím, tak uvidíme, jak budu spokojená po pár týdnech. Jinak pěkné spotřebováno, ještě mě zaujal ten přírodní deodorant, já jsem ale našla svého oblíbence u Bourjois. Není sice asi úplně přírodní, ale neobsahuje alkohol, aluminiové soli ani parabeny :). A vyhazování prázdných obalů je skvělý pocit :).

    OdpovědětVymazat
  4. Hm, černé uhlí je na mojí mastnější pleť super, to už mám vyzkoušené.. dají se nějak objednat i od nás? :) Vidíš, to ani nevím, že Bourjois dělá deo bez obsahu hliníkových solí! Mě právě šlo hlavně o ten hliník.. ucpával mi póry a pod paží se mi udělalo pár velkých bolavých boulí. Jinak mi o 100% přírodní složení zas tak nejde :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jo, tak Bourjois deodorant Ti mohu doporučit všemi deseti! :) A ty pásky s uhlím mám od Anny z 50shadesofanna.blogspot.cz :).

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Jak jsem změnila názor na Mádaru

Co mi (trochu) pomohlo na rozšířené póry

Flíčky po akné? Žádný problém!