Plátýnková maska

Plátýnkové masky mě vždycky lákaly. Nevím proč, představovaly pro mě jistou nedostupnost a luxus. Asi také vzhledem k tomu, že za masku opravu luxusně zaplatíte... Stojí to za to?

Do ruky se mi dostala profláknutá korejská značka Skin79 a jejich maska Aloe Fresh. Podle popisu je maska primárně určena pro zklidnění a zjemnění suché pleti. Tu hydratuje a brání začervenání. Hydratace ale není nikdy dost pro všechny typy pleti.



Masku koupíte důkladně složenou v pytlíčku. Tak důkladně, že ani nejde pořádně vybalit. Plátýnko je velice dobře napuštěno účinnými látkami, které ale při vybalování kapou ven. Proto masku raději rozbalujte nad umyvadlem..


Líbí se mi, že se maska jen plácne na obličej a je to. Nikde žádné kapaní, otírání atd. Však to znáte. Jen být výrobcem, trochu bych zmenšila velikost plátýnka. Na obličeji mi maska zbytečně přečuhovala až do vlasů a celkově mi bylo dost velká.


Během působení jsem cítila nepříjemné šimrání a lehké štípání, takže maska šla dolů po 10 minutách. Pokožka byla začervenalá a horká, což do rána naštěstí zmizelo. Pleť byla hebká a jemná, ale to je beztak každé ráno po použítí levandulového oleje..

Účinky nejsou na mé pleti nijak výrazné. Možná někdo se suchou hrubou pletí by tuto masku ocenil víc, než já.. Navíc mi přijde, že výrobce moc nešetří materiálem. Jak plátýnkem, tak gelovitou účinnou látkou. Být to na mě, tuhle masku mám minimálně na dvakrát. Celkově proto hodnotím plátýnkovou masku jako průměr. Není špatná, ale je drahá a hlavně ne každému sedne svými účinky a složením.

Hezký den! :)

Komentáře

  1. jsou všechny strašně velké! já mám taky tuhle (z exchange) a ještě medovou od Misshy a všude čtu podobné názory, že to za chvíli začne pálit...tak se trošku bojím teda :(

    OdpovědětVymazat
  2. Tak nejsem jediná, koho to pálí jak čert! Mám stejné zkušenosti. Bůhví, co bylo v té mé za chemii, škoda, že neumím korejsky...

    OdpovědětVymazat
  3. Zatím jsem nezkoušela.. Fotky jsou dokonalé :D
    turquoise bow

    OdpovědětVymazat
  4. Složení není nic moc, ale na druhou stranu v drogérii člověk potká asi i daleko horší věci. Já jen moc nechápu přítomnost alkoholu, když to je to maska primárně určená pro zjemnění citlivé pleti.. (to bude asi ten hlavní důvod toho nepříjemného štípání).
    Ano, fotky jsem navrhla přesně tak, aby vyděsily moje čtenářky.. ! :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Flíčky po akné? Žádný problém!

Kokosák na afty

Jak jsem změnila názor na Mádaru