Spotřebováno za listopad

Tento měsíc byl opravdu bohatý. Sice jsem nedržela žádného bobříka nenakupování, jako minulý měsíc, přesto se mi ale povedlo řádně provětrat zásoby. Tak pojďme na to.

Známkovat budu jako ve škole:
1: výborný výrobek, který si koupím (kupuji) znovu.
2: výrobek je fajn, ale odradila mě na něm konzistence, parfemace, balení, .. O další koupi budu možná uvažovat.
3: výrobek není špatný, ale nesplnil, co sliboval. Sama si ho už nekoupím.
4: výrobek mě ničím nezaujal, spíš naopak ( parfemace, účinnost). Už nikdy si ho nejspíš nekoupím.
5: výrobek mě zklamal (vyrážka, vysušení) a o jeho další koupi vůbec neuvažuji.





1. Saloos květová voda Rosalina
Pochvalnou recenzi jsem si už mohli přečíst a můj názor se ani po spotřebování nezměnil. Květová voda pěkně zklidní obličej, příjemně voní a je za dobrou cenu. Jen strašně rychle ubývá..
Známka: 1-.

2. Krém Ryor Aknestop
Tento krém jsem chválila již mnohokrát a dneska budu zase. Je to výborný denní krém nejen pro mastnou pleť trpící na pupínky. 
Známka: 1.

3. Balzám na rty Balea
Ač moc dobře vím, že tyhle kelímkové balzámy od Baley jsou jen obarvená vazelína, stejně si je moc ráda kupuji kvůli vůni a úžasnému obalu. Ale.. u téhle pomerančové verze mi přijde, jako by se po aplikaci na rty nic nedělo, žádný příjemný pocit, nic..
Známka: 4.

4. Balzám na rty ChapStick
ChapStick jsem už chválila, ale asi jsem přechválila.. Hydratace je sice ok, ale balzám se mi po měsíci používání rozpadl na několik částí, které už nejsou použitelné. Jestli se takhle budou chovat i jeho dva sourozenci, tak to teda potěš..
Známka: 3.

5. Intimní péče Cattier Gynea
Mycí olej Gynea jsem před nedávnem chválila a stále si za tím stojím. Za celý svůj život jsem nenašla nic lepšího, příjemnějšího a účinnějšího k mytí intimních partií.
Známka: 1.

6. Saloos pleťový olej levandule
Budu se opakovat, ale olej fakt super! Je lehký, rychle se vsakuje, neucpává póry a zahlazuje červené mapy po čistění (= nípání) pleti. Jen mě překvapilo, jak rychle zmizel. Lahvičku jsem spotřebovala za 2 měsíce.
Známka: 1-.

7. Saloos hydrofilní odličovač
Super odličovač za super cenu, vezme všechen make-up, problém nemá ani s linkami. V očích neštípe a báječně voní. Jen (opět), rychle mizí..
Známka: 1-.

8. Čistící pleťové pásky Nivea
Tato položka se u mě zabydlela na poličce na trvalo. Funguje, hezky voní a pokožka mě po aplikaci nesvědí. Více chvály si přečtete tady.
Známka: 1- za vysokou cenu.

9. Antistresová pleťová maska Freeman
Tento kousek jsem na poličce sušila opravdu dlouho. Moje počáteční nadšení opadlo, když mě maska začala štípat a při aplikaci mi slzely oči. Vypotřebovala jsem ji ale na bradu, kde fungovala opravdu dobře. Zklidnila, vysušila pupínky.. a navíc, ta sympatická šmoulová barva :) Víckrát si ji ale nekoupím.
Známka: 3.

10. Tělový peeling Body Farm
Vůně manga zní sice slibně, ale v případě tohoto peelingu tomu tak není. Zas tak dobře nevoní a téměř nepeelinguje. Možná pro citlivou pokožku by byl vhodný, ale mě vůbec neoslovil. Porovnání s mým favoritem Wellness& Beauty si můžete přečíst zde.
Známka: 4.

A to je pro tento měsíc vše. Poličky jsem pěkně provětrala a připravila na pořádnou vánoční nadílku.

Hezký den! :)

Komentáře

  1. Vazelína je právě na rty supr a ty voňavé od Baley mám moc ráda, i když stejně nedám dopustit na zázračný kelímek od oriflame. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Teda, ten levandulový olej jsi opravdu vypotřebovala rekordně rychle. Mi ty obličejové oleje od Saloos vydrží většinou tak rok :). Teď nově testuju Meruňkový a nemůžu se ho nabažit :). Jinak teda ty čisticí pásky Nivea si budu muset pořídit taky! :) Hezké spotřebováno.

    OdpovědětVymazat
  3. Mě vazelína na rtech nevadí, ale na druhou stranu s nimi téměř nic nedělá, co se týče výživy a hydratace. Vazelína sama o sobě totiž pokožku nehydratuje, jen v ní dokáže uzamknout vlhkost. Když ale mám suché popraskané rty, tak v nich vazelína těžko něco uzamkne, natož, aby je promazala. Zázračný kelímek jsem měla jednou, musím uznat, že výběr vůní je naprosto báječný, ale když už budu chtít vazelínu, tak si ji raději koupím v DMku za zlomek ceny.
    Také jsem si říkala, že budu mít olej dokonce života (ne, že by mi to vadilo) a on byl najednou fuč. Nevím, jak se mi to povedlo, dávala jsem 5 kapek denně.. ale až na rychlý úbytek jsem taky náramně spokojená. Je dokonce lepší, než dřív vychvalovaný konopný olej :) Meruňka mě sice láká svojí vůní, jen se bojím, jestli by na mě nebyl moc mastný.

    OdpovědětVymazat
  4. S Balea balzámy taky spokojená nejsem, ale musím uznat, ty obaly jsou vážně krásný! :)
    Saloos oleje mě strašně lákají..! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já musím trochu nesouhlasit. Ten Baleácký balzám na rty používám většinou doma nebo na noc a je super. Krásně mi rty hydratuje a je mi i na rtech příjemný. Ale každý jsme jiný a máme jiné pocity.. :) Jediné co mi vadí je taková ta chemická pomerančová vůně..

    Od Freemana mám teď masku s antioxidanty - takový fialový obal a nemůžu si stěžovat, je super. Tuhle, co tady ukazuješ jsem ještě nezkoušela..

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Dobrá pleťová maska. Zn.: V prášku!

Jak jsem změnila názor na Mádaru

Flíčky po akné? Žádný problém!