Pomerančový sprchový krém

Konečně jsem se propracovala svojí železnou zásobou k sprchovému krému Ziaja. Trvalo to opravdu dlouho a já jsem se na něj moc těšila.. Naplnilo se moje očekávání?



Produkty Ziaja se pyšní nízkými cenami a přitom kvalitním zbožím. Já jsem nakupovala ještě ve slevě, takže jsem si ty sprchové krémy pořídila pro jistotu dva. Oba pomerančové, protože mě uchvátila báječná osvěžující vůně čerstvě rozříznutého pomeranče. Nebudeme si nic nalhávat, ta vůně je čistá chemie, ale přitom voní krásně svěže a přirozeně. A za to dávám palec nahoru.




Složení není extra přírodní, co byste taky chtěli za 70Kč/ 500ml. Prostě klasická drogérka.

Jak už jsem zmínila, vůně je úžasná. O poznání hůř je na tom ale sprchový krém co se týče konzistence. Když se řekne krém, představím si něco hustého, hutného a  výživného. Sprchový krém od Ziajy je přesný opak. Je opravdu hodně tekutý, řekla bych až vodový a z láhve samovolně vytéká.



Při aplikaci na vlhkou pokožku moc nepění, je proto lepší použít houbu. Nějaká pěna se vytvoří, ale moc jí není. K oholení nohou to naštěstí stačí.

Na to, že je to krém, dokonce s obsahem pomerančového másla, čekala bych nějakou hydrataci. Řekla bych, že hodně hydratace. Nechci říct, že je pokožka vysušená, to ne, ale že by byla plně hydratovaná a chrochtala blahem, to také ne..

Za 70 kaček a celkem dobré účinky bych sprcháč pasovala na dobrý drogérkový kousek. Hezky voní a přehnaně nevysušuje. Jen škoda, že nejde sehnat v každé drogérii.

Vyzkoušeli jste už nějaký sprcháč či jinou péči od Ziaja?

Hezký den! :)

Komentáře

  1. hmm, to by mě asi neuchvátilo, já radši krémové sprcháče :( ale něco pomerančového bych od nich chtěla zkusit, ta vůně je prý pěkná... uvidíme, přece jen bych postupně chtěla přejít alespoń v té pečující kosmetice na přírodu

    OdpovědětVymazat
  2. Já se třesu na jejich pomerančový peeling, ale nikdy na něj nemůžu narazit. Díky kožním problémům, co jsem měla na jaře, se snažím chemii vyhýbat, ale tenhle sprcháč není zas tak špatný. Navíc, když se s ním člověk nemyje denně, tak je to v pohodě.
    Jestli hledáš kvalitní tělovou kosmetiku za dobrou cenu, zkus Natura Siberica. Sice všechno není 100%, ale vybereš si a navíc ty věci tak krásně voní... :)

    OdpovědětVymazat
  3. jo ty znám, mám od nich pár super věcí a chystám se i na dekorativku :)

    OdpovědětVymazat
  4. Dekorativka, říkáš? Tu asi musím brzo poznat.. :)

    OdpovědětVymazat
  5. nevím, nakolik jde sehnat tady, já jsem byla u nich v obchodě v Moskvě a taťka tam každý měsíc lítá služebně, tak ho úkoluju :D

    OdpovědětVymazat
  6. Páni, to zní velice slibně.. nemáš něco na blogu, že bych se mrkla? :) U nás se myslím nic takového sehnat nedá, v hairbeauty ani biooo jsem dekorativku bohužel neviděla. Škoda..

    OdpovědětVymazat
  7. zatím ne, recenzovala jsem jenom ty věci, které se dají sehnat i tady. ještě mi to bohužel nedovezl, ale budu ho uhánět :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Jak jsem změnila názor na Mádaru

Co mi (trochu) pomohlo na rozšířené póry

Flíčky po akné? Žádný problém!