Spotřebováno za prosinec

Jo, a další rok je za námi. To je hrůza, jak to zase uteklo. Po Vánocích jsem já, i koje kosmetický výbava poněkud přibrali a tak je na čase udělat menší čistku... Za tento měsíc se mi povedlo spotřebovat docela dost produktů, které vytrvale odolávaly mým snahám co nejrychleji je sprovodit ze světa. Tak se na ně pojďme podívat.

Známkovat budu jako ve škole:
1: výborný výrobek, který si koupím (kupuji) znovu.
2: výrobek je fajn, ale odradila mě na něm konzistence, parfemace, balení, .. O další koupi budu možná uvažovat.
3: výrobek není špatný, ale nesplnil, co sliboval. Působí na mě neslaně- nemastně. Sama si ho už nekoupím.
4: výrobek mě ničím nezaujal, spíš naopak ( parfemace, účinnost). Už nikdy si ho nejspíš nekoupím.
5: výrobek mě zklamal (vyrážka, vysušení) a o jeho další koupi vůbec neuvažuji.




1. Enzymatický peeling Ziaja
Je super, chválila jsem ho a i nadále v tom budu pokračovat. Za směšnou cenu dostanete fajn péči. Více chvalozpěvů naleznete zde.
Známka: 1.

2. Hloubkově čistící mýdlo Natura Siberica
Tak z toho zas tak odvázaná nejsem. Moc jsem chtěla, aby se mi líbilo.. má fajn přírodní složení, líbivou vůni,  příjemně se aplikuje, má hezký obal.. ale hloubkové čištění jsem si prostě představovala jinak. Více zde.
Známka: 3.

3. Olivové tělové máslo Ziaja
Druhý výrobek Ziaja, na který jsem byla při jeho koupi moc zvědavá. Ve výsledku zas tak nadšená nejsem, ale toto máslo rozhodně neurazí. Na podrobnější bláboly se můžete těšit.
Známka: 2.

4. Yves Rocher malinový lesk na rty
Lesky YR jsem jednu dobu nekriticky milovala a nakoupila si jich zásobu, aniž bych si všimla, že změnili recepturu a tím i konzistenci produktu. Místo lehkého téměř oleje se mi do ruky dostalo lepivé cosi. Jediné, co malinový lesk zachránilo před okamžitým vyhazovem, byla krásná vůně alá kočičí mýdlo. Víc si ho už ale nekoupím.
Známka: 4.

5. Čokoládová fantazie Nobilis Tilia
Čokoládku jsem měla opravdu ráda, ale to už jsem vám říkala. Báječná vůně, fajn výživa, dobré složení. Někdy v budoucnu se k balzámu určitě vrátím, ale teď mě táhne moje nevěrné srdce jinam.
Známka: 1.

6. Mycí Emulze Gynea
Zato Gynee budu věrná nadosmrti. Zbavila mě všech potíží, příjemně voní, neštípe. Podrobnější anabázi najdete tady.
Známka. 1.

7. Krém na ruce Yes to
Takové malé balení to bylo a tak dlouho jsem ho vydržela šetřit... Krém je super, krásně voní, ruce dobře vyživí. Jen ta cena... Ale kvůli té vůni si ho někdy ve výprodeji koupím znovu!
Známka: 2.


8. Krém na nohy s ureou Balea
Super krém na nožky, který jsem teď tak trochu zanedbávala ( neboť jsem si vytvořila domácí náhradu :)) Suchá chodidla vyživí a zjemní fakt dobře, nemusí se používat nějak často. Vadí mi jedině sladká chemická vůně.
Známka: 1.


Jak tak koukám, zas tolik jsem toho nezlikvidovala. Ale alespoň tam bylo pár docela velkých pixel.

A co vy? Používáte či máte rádi některý z uvedených produktů?
Hezký den! :)

Komentáře

  1. Žádný z výrobků jsem nezkoušela, ale jednou jsem si chtěla zakoupit mini balení toho krému na chodidla. Od Ziajy bych ráda něco v budoucnu vyzkoušela :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krém na chodidla určitě vyzkoušej, nebudeš zklamaná. Ziaju taky prubni, za tu cenu jsou produkty fajn, ale není to žádný světoborný zázrak :)

    OdpovědětVymazat
  3. ureu jsem měla cestovní a je opravdu super, přijde mi mnohem lepší než třeba neutrogena, kterou jsem taky zkoušela... a navíc hezky voní :D černé mýdlo NS mám taky a taky mi nepřijde, že by nějak extra čistilo, ale baví mě ten proces a barva :D a mám pak takovou hebkou pleť, jako po peelingu, to zase jo

    OdpovědětVymazat
  4. Super, Gyneu pořídím, něco odobnéh z přírodního ranku zrovna hledám. Jinak másla od Ziajy jsou moje oblíbená stálice. Mýdlo Natura Siberica mě (kromě sexy obalu) taky nenadchlo.

    OdpovědětVymazat
  5. Jasně, Gyneu určitě vyzkoušej, oproti různým sulfátovým koktejlům je opravdu fajn. Jo, na NS mě vždycky hrozně navnadí obal, super popis, avizované úžasné účinky a pak.. skoro nic. Ale na druhou stranu, za prodejní cenu alespoň člověk dostane kvalitní produkt.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Jak jsem změnila názor na Mádaru

Co mi (trochu) pomohlo na rozšířené póry

Flíčky po akné? Žádný problém!