Olivové tělové máslo Ziaja

Když už jsem si pořídila sprchový krém od této značky, nemohla jsem zůstat pozadu a nutně jsem si musela koupit další kousek. Volba padla na Olivové tělové máslo. Je ho velká pixla za dobrou cenu, tak proč ne?

Balení je obyčejné plastové, ale na druhou stranu bytelné a člověk se na etiketě dočte vše, co potřebuje.




Třeba složení. To není zrovna moc kytičkové, ale propadák to rozhodně není. Být výrobcem, odpustím si všechna ta pofidérní barviva. Beztak ta podivná výsledná šedo- zelená barva není moc přitažlivá (viz. foto níže).



Tělové máslo dělá čest svému jménu a je opravdu hutné a má krásnou máslovitou konzistenci. Přirovnala bych ji k tělovým máslům Alverde.



I samotná aplikace je velice příjemná. Máslo se snadno roztírá, nedělá mapy a rychle se vstřebává. Nelepí! Po natření mám příjemný svěží pocit, za který z části může i líbivá jemná parfemace. Vůně oliv to rozhodně není, ale sympatická, svěží a jemná. Z pokožky je cítit na na druhý den.




Tělové máslo nehydratuje vůbec špatně. Tělo, vyjma paží a suchých kolen zvládne promazat velice slušně. Avšak na dvě zmiňované partie nestačí, v jejich případě je nutná každodenní aplikace, což mě celkem otravuje. Funkčností bych tělové máslo přirovnala k tělovým mlékům Balea, které mi pokožku naneštěstí nepříjemně ulepí.

Pokud nejste vyloženě sušinky, toto tělové máslo (či nějakou jinou příchuť) určitě vyzkoušejte. Myslím, že za svou prodejní cenu 100Kč/ 200ml je víc než dobré.

Vyzkoušeli jste už toto máslo, či to máte teprve v plánu?

Hezký den! :)

Komentáře

  1. já mám kakaovou verzi, kupovala jsem ji v nějakém opojení, že má přírodní složení a pak jsem se doma nestačila divit :D pro normální pokožku určitě bude vyhovovat, ale na mou suchou bohužel nestačí :( Alverde je jasně lepší, u Ziaji jde poznat taková ta silikonová konzistence ... a strašně rychle mi ubývá :(

    OdpovědětVymazat
  2. První kelímek jsem spotřebovala za docela normální dobu, ale musím uznat, že druhá pixla zmizela, ani nevím jak.
    Alverde je prostě nejlepší, to je bezesporu! :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Flíčky po akné? Žádný problém!

Jak jsem změnila názor na Mádaru

Kokosák na afty