Maskuju se

Před nedávnem se strhla vlna nadšení nad šmoulovou antistresovou maskou od Freemanna. Já jsem ale vždy o krok napřed a našla jsem masku, ve které vypadám jako Shrek, heč! Kromě tohoto super vzhledu dodává pokožce sjednocenou barvu a odstraňuje z ní přebytečnou mastnotu.

Mluvím o jílové masce s mátovým olejem od Cattier. Ta značka zní docela nóbl, co? :) 




Jako vždy začnu složením, které je fajne kytičkové. Maska nese označení přírodnosti Cosmebio, takže v ní najdeme jen samé prospěšné věci. Antibakteriální mátový a rozmarýnový olej i ochranný jojobový olej.



Konzistence maska je hutná a před použitím je třeba protřepat, aby se všechny suroviny dobře spojily. Ale teď přijde to hlavní! Maska má úžasnou zeleno- šedou barvu! Aplikuje se na vyčištěnou pleť v silnější vrstvě a nechá působit. Během zasychání vás osvěží povzbuzující vůně mátového oleje. Obzvlášť ráno se to hodí... Vetšinou nechávám působit až do úplného zaschnutí, což je zhruba 15 minut. Nikde nic nepálí, nesvědí, neštípe.



Po smytí (jde to ztuha, raději použijte houbičku) mám pokožku krásně jemnou, matnou, a co je nejdůležitější, nepodrážděnou! Jílový Freeman mi dráždil pokožku i oči, ale tahle jílovka, to je jiné kafe. Nasákne do sebe mastnotu, že jsou obzvlášť na nose vidět mastné flíčky, ale nepodráždí a nevysuší. Kdybych na to nebyla zvyklá, neměla bych ani potřebu po masce nanést krém. A to se vyplatí!

Maska sice není z nejlevnějších, ale na druhou stranu balení vydrží zhruba 2 měsíce a navíc.. ty účinky... a ta super barva! No neberte to!

Vyzkoušeli jste už něco od téhle nóbl značky? Máte nějaké dobré tipy na nedráždící a nevysušující jílové masky?

Hezký den! :)

Komentáře

  1. Já teď nějak kupuji samotné jíly a ráda si je doma míchám,ale maska vypadá moc dobře

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem si takhle míchala neem. Je to sice fajn, ale koupelna je celá zaprasená.. Takhle v tubě mi to přijde praktičtější. Hlavně, kdybych chtěla všechen ten mátový a rozmarýnový olej vyšlo by mě to pěkně draho...

    OdpovědětVymazat
  3. já mám jenom obyčejný zelený jíl, míchám si ho doma sama a jsem s ním spokojená :) já moc na ty masky nejsem... akorát mě teď zaujala Zelinka z Lushe, asi si koupím plné balení

    OdpovědětVymazat
  4. Ty jo, tak o téhle značce slyším prvně... Určitě stojí za uvážení vzhledem k těm účinkům ;)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Flíčky po akné? Žádný problém!

Kokosák na afty

Jak jsem změnila názor na Mádaru