Peelingujeme, tentokrát exoticky

Když už jednou za čas používám peeling, musí to stát za to. Žádné jemné šimrání, ale pořádní odrbání suché pokožky! To tenhle kousek bohužel nesplňuje. Za to ale naprosto báječně voní a proto jsem mu odpustila i jeho jemnost a slabší účinnost.

Mluvím o exotickém sprchovém peelingu a vůní papájy a kokosu od značky Alterra. U tohoto výrobce se mi (stejně jako u Alverde) zamlouvá kvalitní složení bez zbytečné chemie a navíc za příznivé ceny. Tenhle peeling stál zhruba 60 kaček. Dobré, ne?




Peeling slibuje jemné odstranění suchých odumřelých buněk a zároveň vyživení pokožky. Díky tomu je vhodný i pro suchou a citlivou pleť.



Je opravdu jemný. Nekecám. Je to klasický sprchový gel a sem tam je kousek strouhaného kokosu, který má plnit peelingovou funkci. Jako jo, něco asi odrbe, ale není to takový dryják, jak jsem zvyklá od svého oblíbence z Rossmanna.


Ty dvě malinkaté podlouhlé sotva viditelné částečky mají obstarávat peeling.

Ale díky krásné exotické vůni jsem tomuto sprchovému peelingu ochotna odpustit ledacos. Hlavním plusem je krásně hutná nevysušující pěna, za kterou dávám opravdu palec nahoru. A tak peeling používám při každém sprchování a jsem spokojená..

A co vy? Narazili jste na tenhle peelingový sprcháč? Používáte pravidelně něco od Alterry?

Hezký den! :)

Komentáře

  1. Od Alterry poznávám pořád něco nového. Tenhle peeling mě tedy neláká, mám ráda pořádnou brousírnu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já taky upředňostňuju pořádný drbání, ale ta vůně.. nelze odolat! Jestli chceš levný dobrý peeling, klikni na odkaz ve článku. Zelený peeling Wellness & Beauty, taktéž z Rossmanna, drbe výborně a navíc obsahuje výživné oleje, takže se ani nemusíš moc mazat.

    OdpovědětVymazat
  3. néééé! já ten peeling Wellness & Beauty sháním asi už půl roku, toužím po něm, chodím obhlížet všemožné Rossmanny a prostě ho nikdy nemají :( u nás v lese vůbec a v Brně je vždy jen jeden poslední, který je totálně umaštěný a zaplácaný :(

    OdpovědětVymazat
  4. Já ho taky marně sháním, v Praze to není o nic lepší.. to je ale známka toho, že je to kvalitní kousek! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jů to by mi asi nevyhovovalo, u peelingu preferuji spíš to drbání než vůni :)

    OdpovědětVymazat
  6. Peeling má moc pěkné balení a dokážu si představit jak božsky musí vonět. :-) Ale stejně jako ty mám ráda, když peeling pleť pořádně obrousí. Ale možná ho kvůli té vůni vyzkouším. :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Jo, ber ho! Zrovna před chvílí jsem s ním byla ve sprše a málem jsem ho sežrala! :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Jak jsem změnila názor na Mádaru

Co mi (trochu) pomohlo na rozšířené póry

Flíčky po akné? Žádný problém!