Pleťový peeling s meruňkou

Koukám, že je tady v poslední době docela zapeelingováno. Dnes vám ale chci povědět o supr čupr peelingu z drogérie, který stojí pár korun a má bezva účinky.

Jo, mluvím o meruňkovo- měsíčkovém peelingu od Alverde. Stojí pár korun, má docela nenápadný obal, ale opravdu stojí za to. Peeling je vhodný pro všechny typy pleti a opravdu tomu tak je. Mojí smíšené vyhovuje a nezanáší jí, naopak mamčinu suchou a citlivou pokožku nepřesušuje a nedráždí. To je snad první výrobek pro všechny typy pleti, který fakt sedí!




I za příznivou cenu dostanete fajne složení, plné olejů z meruňkových jader, slunečnicového oleje, bambuckého másla a měsíčkové květinové vody. Právě díky měsíčku je peeling super i pro citlivou pleť, zbytečně ji nedráždí, spíš zklidní.



Peeling má hutnější krémovou konzistenci, voní jemně a nevtíravě po meruňkovém oleji. Samotná peelingová zrníčka jsou opravdu jemná. Na mě možná až moc jemná. Ale samotné masážování je příjemné, že jsem i drobnější zrníčka ochotná odpustit.



Po umytí je pleť jemná, prozářená, pěkně vyčištěná a hlavně hebounká. Žádné pnutí, podráždění, začervenání... Super!

Nejsem citlivka, snesla bych hrubší peelingová zrníčka, ale i přesto mi tenhle kousek vyhovuje svou jemnou vůní a krásnou krémovou konzistencí.

Dostal se vám už do ruky tenhle fešák, nebo dáváte přednost jiným peelingům?

Hezký den! :)

Komentáře

  1. Musím si ho pořídit meruňkové věci mě vždy hodně lákají :)

    OdpovědětVymazat
  2. Peeling vypadá fajn, zrovna nějaký sháním, možná zkusím tento. ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Až mi dojde ten co mám, asi ho zkusím. :) Potřebovala bych něco jemnějšího.

    OdpovědětVymazat
  4. Určitě se po něm mrknu až budu potřebovat nový:)

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadá dobře. Taky dávám přednost hrubším peelingům, ale teď jsem si namíchala svůj přesně dle svých potřeb a je úžasný. Možná sepíšu i článek na blog, ale je to tak jednoduché, takže nevím zda to má smysl :)

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  6. U teba som sa prave inspirovala, chystam sa ho kupit, vcera som bola v DM ale kvoli tomuto peelingu sa tam urcite vratim

    OdpovědětVymazat
  7. Holky, doufám, že budete spokojené tak, jako já. Dejte mi pak vědět :)

    OdpovědětVymazat
  8. Já ho mám v plánu koupit, teď mi dochází oblíbený od Rival de Loop. Ráda tak slyším, že je fajn :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ten jsem kdysi dávno, předávno měla, ještě ve starém obalu. Byl moc fajn, akorát s vůní-nevůní jsem se neztotožnila. Musím zas přičichnout, jestli to ovonění neprošlo reformulací... :)
    Verunka

    OdpovědětVymazat
  10. Mám takový pocit, že vůně je stále nic moc, ale účinky stojí za to! Používám teď každé ráno a mám nějaký nový ksicht.. :)

    OdpovědětVymazat
  11. Aha, ale to asi taky není úplně dobře, ne? Se mi to jeden čas taky zalíbilo, než mi pár uvědomělejších lidí okolo vysvětlilo, že peeling každý den není ok. Tak nevím... :-/ Nepřehánět to.

    OdpovědětVymazat
  12. Popravdě, nevím.. setkala jsem se názory, že peeling není dobrý vůbec, nebo jednou za čas, nebo denně.. Co nějaký odborník či dermatolog, to názor.
    Denně si peelinguju jenom T-zónu, tváře ob den, někdy i míň. Ale zas, když mi to vyhovuje, tak proč ne?

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Jak jsem změnila názor na Mádaru

Co mi (trochu) pomohlo na rozšířené póry

Flíčky po akné? Žádný problém!