Spotřebováno za duben

Dnes tuto rubriku rozdělím na dvě části. Na klasické spotřebováno a pak na něco, co by se dalo nazvat varováním. Spotřebu nemám opět nějak závratně vysokou, flákám to, dobrovolně přiznávám, ale na druhou stranu zase neutrácím horentní sumy za nové produkty, takže je to celkem v cajku.

Známkovat budu jako ve škole:
1: výborný výrobek, který si koupím (kupuji) znovu.
2: výrobek je fajn, ale odradila mě na něm konzistence, parfemace, balení, .. O další koupi budu možná uvažovat.
3: výrobek není špatný, ale nesplnil, co sliboval. Působí na mě neslaně- nemastně. Sama si ho už nekoupím.
4: výrobek mě ničím nezaujal, spíš naopak ( parfemace, účinnost). Už nikdy si ho nejspíš nekoupím.
5: výrobek mě zklamal (vyrážka, vysušení) a o jeho další koupi vůbec neuvažuji.





1. Alverde meruňkový peeling
Milovala jsem ho už v recenzi a miluju ho i nadále. Jemný, lehce voňavý, nevusušuje, nedráždí, vhodný i pro každodenní použití na smíšenou i sušší pleť.
Známka: 1.

2. Alverde krém pro smíšenou pleť
Tenhle kousek jsem tu opěvovala už několikrát, ale.. nějak mě přestal bavit. Jako jo, pleť zmatní, nějaké ty pupínky zahubí, ale.. chybí mi tam něco víc, něco, co bych po dvou baleních čekala. Nějaké lepší viditelnější účinky.. Momentálně jsem rozmrzelá a půjdu asi o dům dál hledat nějaký krém, který mi na ksichtu udělá tolik žádaný wow efekt.
Známka: 2.

3. Zelený jíl Argital
Wow efekt mi ale udělal jíl od Argitalu. Škoda, že jsem si koupila jsem malou tubu, protože mě hned na první použití uchvátil a já momentálně nechci žádný jiný! Jemná svěží čistá pleť mluví za vše.
Známka: 1.

4. Saloos Argan Revital
Nemám suchou pleť, ale tváře čas od času snesou něco mastnějšího.. nebo zničené konečky vlasů. Argan si s tím vším hravě poradí, není moc mastný, díky éterickým olejům svěže voní. Hodně suché či dokonce zralé pleti bych ho ale nedoporučovala, mohl by být málo výživný.
Známka: 1.

5. Krém na ruce Manufaktura 
Nad tímto kouskem jsem juchala, ale po vyzkoušení krému Floriography mě to zas honem rychle přešlo. Maufaktura není špatná, dobře vyživuje, rychle se vstřebává a nezanechává lepivý film, ale po delší době používání mi už nejde pod nos výrazná parfemace, kvůli které jsem si krém vlastně kupovala.. Komu nevadí převoněná parfumérka doporučuji, ostatní se raději držte dál.
Známka: 2.

A teď přichází malé varování před tím, co si rozhodně nechcete koupit.




Balzám na rty Manufaktura, blbiny na rty Essence a NYC, a tělové mléko Alterra jsem neměla sílu vypotřebovat. Myslím, že to byla poslední šance, kterou jsem výše zmíněným značkám dala a kolem jejich regálu už ani neprojdu..

Naštvala vás poslední dobou taky nějaká kosmetika?

Hezký den! :)

Komentáře

  1. S tou Alterrou je to škoda, protože třeba balzám na rty má vážně dobrý :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mě tedy zaujal peeling :) Jinak argan preferuji od jiných značek. Ale na peeling o víkendu juknu

    OdpovědětVymazat
  3. Alterra mě mrzí, ale nic tělového si od nich už opravdu nekoupím.. balzám se ale nanáší na menší plochu, tak ten bych ještě mohla prubnout :D
    Jani, Alverde peeling je super, doporučuju!

    OdpovědětVymazat
  4. S jílem jsem taky velmi spokojená. Po zkušenosti s touhle malou tubičkou jsem si od té značky koupila práškový sušený na slunci. Takže si doma patlám masky sama. A ta koupel s ním, připadám si jak na nějaké lázeňské procedůře :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jo jo jo, kilovka čistého jílu už mi taky říká pane! :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Jak jsem změnila názor na Mádaru

Co mi (trochu) pomohlo na rozšířené póry

Flíčky po akné? Žádný problém!