Spotřebováno za květen

Tahle rubrika mě nějak přestává bavit. Jak sleduji ostatní holky, mají vždycky spotřebováno množství lahviček a obalů a já jak největší trapák ukazuju čtyři produkty... To mají čtyři hlavy, mažou s tím půlku rodiny, nebo jak to dělají?! Fakt nechápu. A jdu vám trapně ukázat svých pár švestek.

Známkovat budu jako ve škole:
1: výborný výrobek, který si koupím (kupuji) znovu.
2: výrobek je fajn, ale odradila mě konzistence, parfemace, balení, špatná dostupnost v obchodech.. O další koupi budu uvažovat./ Výrobek si nejspíš koupím, když ho seženu.
3: výrobek není špatný, ale nesplnil, co sliboval. Působí na mě neslaně- nemastně. Sama si ho už nekoupím.
4: výrobek mě ničím nezaujal, spíš naopak ( parfemace, účinnost). Už nikdy si ho nejspíš nekoupím.
5: výrobek mě zklamal (vyrážka, vysušení) a o jeho další koupi vůbec neuvažuji.



1. Alverďácká rodinka
Pěna pro smíšenou pleť je nejspíš bezedná, s jedním balením jsem při každodenním použití vydržela od půlky loňského prosince. Kromě té bezednosti je také super, má úžasnou (výraznou) ovocnou vůni a jsou s ní odlíčit i oči. Stejně tak miluju i barevný gel na obočí, mám stopadesáté balení a budu jej kupovat do konce života (nebo dokud ho nepřestanou vyrábět). Poměrně novou záležitostí je kompaktní pudr, koupila jsem ho ze srandy, ale velice mile překvapil, hezky voní, nedělá nánosy, nelesknu se.
Alverďáci si za poměr cena/ výkon zaslouží jelkou 1!

2. Gel pro intimní hygienu Argital
Koupila jsem si ho z nouze a po několika měsících jsem spokojená, stejně jako na začátku. Neštípe, nevysušuje a v mém případě dokáže zabránit holčicím problémům.
Známka: 1.

3. Balzám na rty Crazy Rumors
Vánoční příchuť pomeranče s hřebíčkem mě dostala na první vyzkoušení. Balzám jsem fakt začala používat v zimě a došel mi až teď. Miluju ho a nejraději bych vyzkoušela všechny příchutě!
Známka: 1.


4. Enzymatický peeling Rival de Loop
Milovala jsem ho, účinky měl výborné jako kyselinový MyChelle, jen za poněkud výhodnější cenu.. Žel jsem prošmejdila všechny Rosmanny a na nové balení jsem nikde nenarazila. To nám z Německa poslali ochutnávku fajne levné kosmetiky a pak hned přiškrtili kohoutek?!
Známka: 2.

5. Termální voda Avéne
Hrdě jsem prohlašovala, že nic takového nepotřebuju, že je to předražená voda. Ale omyl! Dárek u ženského časopisu mě lapil, a když jsem ho dopotřebovala, musela jsem si koupit nové balení. Vodu mám pouze do kabelky pro ochlazení v letních hicech, ale je to společník k nezaplacení!
Známka: 1.

6. Tělové mléko Alverde
A ještě jeden zapomenutý Alverďácký kousek ze zimní limitky. Škoda. Hezká vůně, lehká konzistence, uspokojivá hydratace. Proč takovéhle příjemné vůně nemají po celý rok?
Známka: 2.

Jo, takže nejenom že mám těch produktů prd půl, ale ještě jsem si je všechny trapně pochválila. No nic. Co jste vyplácali za poslední dobu vy a jak jste spokojeni?

Hezký den! :)

Komentáře

  1. Vždyť máš dost, 7 věcí za měsíc, to kolikrát já nespotřebuju ani za dva :D Já jsem konečně dopotřebovala dvě micelárky a dvě nudná tonika, takže hurá na něco lepšího!

    OdpovědětVymazat
  2. Když mě uchvátila Bioderma, nakoupila jsem si jí do zásoby.. a pak jsem jí rozdala kamarádkám. Máš můj obdiv, že jsi všechno vypotřebovala! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Hej, na tu pěnu jsem včera u Alverde koukala. Hlavně ten zmatňující krém ze stejné řady božsky voněl.
    Nicméně - jaký je ten barevný gel na obočí od nich? Já kdysi propásla ty jejich stíny na obočí a teď už je nikde nemají (ani v Německu!). Jsem bezradná a používám chemický Essence, a to mě štve:-D

    OdpovědětVymazat
  4. Sedem spotrebovanych produktov? Ved to je super. Gratulujem :) Ja sa ledva dopracujem k cislu 5 za mesiac.
    Tiez nerozumien ako niekto moze spotrebovat 10-20 a viac veci.
    Inak Alverde oslavuje 25 rokov a pri tejto prilezitosti opat vyprodukovali to balenie sprchac+telove mlieko+krem na ruky s vonou tonka fazule. Videla som ho minuly tyzden v DMkach. Mozno sa ti ho niekde podari objavit. Ten krem na ruky je najlepsi. Alverde mam velmi rada :)

    OdpovědětVymazat
  5. O té pěně od Alverde uvažuji, asi si ji pořídím. Já jsem tento měsíc vypotřebovala 8 výrobků a jsem spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  6. prý málo, já někdy za měsíc nespotřebuju ani jeden výrobek, nechápu, jak to ostatní dělají :D jinak jak psala přede mnou "Skalinky", ta tonková sada se dá teď opět sehnat, sice je to zase limitka, ale asi měla velký úspěch, já si nakoupila do zásoby, páč poměr cena/výkon je úžasný ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Já jsem dělala spotřebováno za dva měsíce dohromady, jinak by to ani nemělo smysl. Není třeba se tím trápit :). A termální vodu od Avéne také miluji.

    OdpovědětVymazat
  8. Opět mají tonka bohne? Výborně, pořídím si zásoby! Nechápu, proč je to limitka..

    Luci, celá ta řada pro mastňáky voní úžasně letně, poměr cena/ výkon je super.. nemít Mádaru, pěnu kupuju znovu. Barevný gel Alverde je úžasný, učeše, zafixuje a lehce obarví, takže těch mých pět chlupů vypadá jako obočí.. takže jestli váháš, jdi do něj ;)

    OdpovědětVymazat
  9. z toho si nic nedělej, moje spotřeba je taky šíleně šnečí. ale šíleně. já nedám ani ty 4 lahvičky za měsíc :D a mě tyhle rubriky hodně baví, jen hezky piš dál!

    OdpovědětVymazat
  10. Povětšinou články spotřebováno nečtu, ehm nečtu je vůbec aby bylo jasno. Ale u tebe mě zaujaly výrobky od Alverde, tak jsem si ho musela přečíst. Koukám, že ten gel na obočí si budu muset pořídit, všude o něm hezky píšou. Mohu se zeptat jaký máš odstín toho pudru? U nás bohužel nemají vzorníčky :( Jak si pak má člověk asi vybrat.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Jak jsem změnila názor na Mádaru

Co mi (trochu) pomohlo na rozšířené póry

Flíčky po akné? Žádný problém!