Pro lenochy

Nedávno jsem tu velebila hennu. Jak po ní mám krásné zdravé lesklé vlasy. To mám, ale nemám čas každé 3- 4 týdny zabít jedno odpoledne hennováním. Proto jsem v regálech uvítala alespoň částečně přírodní šampon pro jemné vlasy s olivou a hennou.



Oproti většině produktů Alverde tenhle je jenom Vegan, neboť obsahuje Amonium Lauryl Sulfate. Na druhou stranu, tohle je jediný šampon s výtažky z henny a přijatelným složením, na který jsem narazila. Nebo znáte ještě nějaký jiný?



Šampon má hutnou gelovou konzistenci a díky amoniu také solidně pění.



Jak už asi víte, moje vlasy jsou jemné a velice rychle se mastí. I když tenhle šampon není primárně pro mastňáky, překvapivě mi vyhovuje. A co víc, mým vlasům opravdu svědčí! Jsou jemné, lesklé a vypadají zdravě. Nevím, jestli je to zapříčiněno opravdu tímto šamponem, ale přijde mi, že vlasy mírně zahoustly.

Pokud nelpíte na 100% přírodním složení a chcete šampon s hennou, Alverde je jasná volba. Sice s vlasy neudělá tak hezký efekt jako barva či zábal, ale výsledek je myslím velice uspokojivý. A hlavně aplikace je rychlá a čistá!

Máte rády hennu? Který produkt vás v poslední době mile překvapil?


Hezký den! :)

Komentáře

  1. Napadá mě šampon Sante henna volume, ale asi ho nemůžu doporučit. Použila jsem ho zhruba třikrát a pokaždé byly výsledkem šílené lupy...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za upozornění, právě Sante bylo mezi jinými v mém hledáčku.. a kupovat tak drahý šampon s nejistými výsledky..

      Vymazat
  2. Používám Henne color šampon z Bioo.cz a jsem celkem spokojená, ale je měděný :-) jinak s hennou je to vždy na dlouho, ale asi pořád levnější než u kadeřnice.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, na ten jsem taky měla zálusk, ale musím říct, že se mi vůbec nelíbí jeho složení. Sice mají šampony pro různé barvy vlasů, ale..

      Vymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Jak jsem změnila názor na Mádaru

Co mi (trochu) pomohlo na rozšířené póry

Flíčky po akné? Žádný problém!