Letní bláznivost

Poslední dobou mě na lakování opravdu neužije. Mám zásobu starých osvědčených značek, které občas podle nálady střídám a odvážně tvrdím, že další laky nepotřebuju. Nedávno jsem ale zjistila, jak bylo tohle tvrzení odvážné. Jemná pastelová fialková mi učarovala. A jako bonus k tomu roztomilý cukrový efekt. Jo, je to docela šílené, ale na léto jako dělané, nebo ne?


S laky Gabriella Salvete nemám zas tak dobré zkušenosti. Jejich klasické krémové laky moc nemiluju, na nehtech mi vůbec nevydrží, ale tyhle kousky s různými efekty se mi líbí o něco víc. A taky o něco lépe drží.

Gábina ve světlém roztomilém fialkovém odstínu 01 Farfalla vypadá opravdu kouzelně. Na jaro a léto jako dělaná. Ale jako vždy barva na nehtech není natolik úžasná tak jak vypadá v lahvičce.



Jedna vrstva nevypadá moc vábně. Nekryje a pruhuje. Spíš se zdá, jako byste měli ne nehtech nějaký bordel a samotná barva není vůbec vidět. Dvě vrstvy jsou o poznatek lepší, barva se krásně vyloupne a i ten cukrový efekt vypadá sympaticky.

Tahle roztomilost není pro každého, ale na letní bláznění se hodí. A právě díky těmto cukrovým částečkám má lak báječnou výdrž. Čtyři dny bez jakékoliv úhony. I konečky drží a neošoupávají se.



Hezký efekt a fajne výdrž si ale vybrala svou daň a to při odlakování. Jde to opravdu ztuha. Sice lépe, než pískové laky, ale i tak to dá docela zabrat. Barva se sice rozpustí rychle, ale 'cukřík' zůstane na nehtech přilepený hoodně dlouho. Chce to množství odlakovače a pevné nervy. Ale jo, musím uznat, že to za to stojí. Cukrová Gábina se nezačne jen tak odlupovat, drží a hlavně... má krásné pastelové barvy.

Podlomily se vám kolena a taky jste si museli koupit některý z těchto roztomilých ťuťu ňuňu odstínů?


Hezký den! :)

Komentáře

  1. Odstíny jsou z téhle řad krásné, ale ty tečky mě tam nějak neberou. Každopádně, zrovna mám podobnou barvičku od Essie na nehtech :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že jo, ty tečky by tam ani být nemusely. Hm, Essie, tam jsem ještě nezabrousila.. a jak že se ten krásný odstín jmenuje? :)

      Vymazat
  2. Já jsem této kolekci dlouho odolávala, ale nakonec jsem si dva laky koupila.. zatím jsem je ale nelakovala, tak jsem zvědavá:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty barvy vypadají mi mimořádně lákavě.. kromě téhle fialkové se mi líbila i ta meruňková a vínová. Jaké sis pořídila ty? :)

      Vymazat
  3. Krásný lak, ale při odlakování si vždycky u těchto laků říkám, že za to mi to nestojí :D

    http://oreoobsessionbeautyworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sice jde odlakovat blbě, ale stále to ještě jde.. Na druhou stranu udělá dost parády, takže mi to za to šmrdlání i stojí :)

      Vymazat
  4. je krasny! taky romanticky!

    Inak pozyvam na letnu Dermacol giveaway tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/07/letna-giveaway.html

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Jak jsem změnila názor na Mádaru

Co mi (trochu) pomohlo na rozšířené póry

Flíčky po akné? Žádný problém!