Neviditelné líčení?

Bude to už nějaký čas, vypravila jsem se na jeden z kosmetických veletrhů. Patřičně jsem se na to připravila, hezky se namalovala, stíny, linky, tvářenka, však to znáte.. cítila jsem se fakt pěkně. A pak mi slečna u jednoho prodejního stánku řekla: "Slečno, jak koukám, vy se moc nemalujete, vy si tímhle gelem můžete odlíčit i oči". Takže asi tak, o úrovni a intenzitě mého líčení to vypovídá myslím vše.


Před nedávnem jsem se zklamala s jednou Alverde řasenkou, ale nevydržela jsem to a koupila si další kousek, nejspíš novinku. Hodně mě překvapil široký až smetákovitý kartáček, který bych čekala spíš u Maybelline. Ale! Řasy pročeše báječně, a co víc, mascara neopadává pod oko a nemaže se. Tak doufám, že to není jen limitovaná nabídka..


Na řasenku na obočí pěju ódy už dlouho. Sehnat tenhle světlý odstín je sice boj, ale stojí to za to! Těch mých pár chlupů krásně obarví, až to vypadá, že mám krásné upravené obočí.


Krátkodobější, ale intenzivní vztah mám s kajalovými tužkami. Bílou jsem si pořídila jen tak náhodou a aby jí nebylo smutno, hned jsem jí pořídila i krásně zelenou ségru. Na linky jsou obě holky super, nemažou se a drží tam, kde mají (zdravím Essence!).

Oční stíny, to byl asi vůbec první produkt, co jsem si od Alverde kdy koupila. Kombinace barev je někdy pěkně uhozená, někdy je mizerná pigmentace, ale což, použitelné barvy jsou vybrat vždycky a mě tyhle stíny prostě baví.


A nakonec nějaký ten pudr, abych se neleskla jak prasátko. Kromě Stay Matte je to snad jediný kousek, se kterým dlouhodobě vydržím se nelesknout.

Ale jo, slečna u stánku měla pravdu, asi se fakt moc nelíčím... Jaké jsou vaše oblíbené líčící produkty? Dáváte při denním líčení přednost neutrálním barvám, nebo rády řádíte?

Hezký den! :)

Komentáře

  1. Ahoj :) asi bych u pani dopadla stejne - BB krem, rasenka a tuzka na oci :) dlouho jsem pouzivala na oboci gel jako Ty, akorat od ELF (ten od Alverde snad nikdy v drogerii nemeli) a musim rict, ze tuzka je prece jen lepsi - bala jsem se, ze budu jako Marfusa, ale chce to jen zacinat opatrne a postupne pridavat :) V.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tužku jsem taky párkrát zkoušela, výsledek byl sice uspokojivý, ale líčení trvalo dýl, než s tímhle gelem.. takže logicky zvítězil gel :)

      Vymazat
  2. Jee tak ty řasenky obě zkusím, obočí mám sice hustý a tmavý ale každej chlup na jinou stranu ať se snažím jak chci:D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Flíčky po akné? Žádný problém!

Jak jsem změnila názor na Mádaru

Kokosák na afty