Spotřebováno za červen a červenec

Nebudeme si nic nalhávat, moje spotřeba kosmetiky je za poslední měsíce mizivá. Stejně tak mizivé jsou ale i nákupy, takže je všechno v cajku. A víte co? Mě to vlastně těší a baví. Konečně jsem dosáhla bodu, kdy i s minimem kosmetiky (a taky možná právě kvůli tomu minimu) vypadá moje pleť konečně k světu. Taky si víc čtu složení, už moc dobře vím, co mi vyhovuje, a tak mi 99% kosmetiky sedne jak prdel na hrnec. 

Známkovat budu jako ve škole:
1: výborný výrobek, který si koupím (kupuji) znovu.
2: výrobek je fajn, ale odradila mě konzistence, parfemace, balení, špatná dostupnost v obchodech.. O další koupi budu uvažovat./ Výrobek si nejspíš koupím, když ho seženu.
3: výrobek není špatný, ale nesplnil, co sliboval. Působí na mě neslaně- nemastně. Sama si ho už nekoupím.
4: výrobek mě ničím nezaujal, spíš naopak ( parfemace, účinnost). Už nikdy si ho nejspíš nekoupím.
5: výrobek mě zklamal (vyrážka, vysušení) a o jeho další koupi vůbec neuvažuji.





1. Noční maska O'slee opravdu udělá s obličejem divy, to jo. Ale aplikuje se na noc. A během spánku se na ni přilepí vlasy, pyžamo, polštář.. není to nic příjemného a asi toho s ní moc nenaspíte. Nakonec jsem ji vypotřebovala jen tak během dne. Kupte si ji jedině v případě, že máte čas odpoledne pobíhat po bytě s modrým gelem na obličeji, nebo taky pokud trpíte nespavostí... 
Známka: 2.

2. Saloos balzám jsem už chválila. Imponuje mi hlavně krásná vůně levandule, která z pixly nevyprchá ani po delší době od otevření. A to se počítá!
Známka: 1.

3. Badger balzám na rty jsem si koupila díky Gillian Deacon a ani minutu jsem toho nelitovala. Má šťavnaté příchutě, stejně tak krásně i voní a hlavně.. se rty dělá divy! Tak krásně jemné a opravdu dlouhodobě hydratované jsem je snad v životě neměla. Normálně mažu pomalu co hodinu, teď mi stačilo dvakrát až třikrát denně. Kam se hrabou Burt's Bees a dokonce i Crazy Rumors!
Známka: 1*.

4. Kiss My Face balzám mě zaujal hlavně svojí příchutí. Hezky voní, obstojně hydratuje, ale v porovnání s Badger balzámy je to stále břídil, nemůžu si pomoct...
Známka: 2.

5. Pleťové tonikum od Mádary je prvním kouskem ze sady, kterému jsem se stihla podívat na dno. Používám ho hojně ráno i večer a je to snad první produkt, který mi viditelně stahuje póry! Tramtadadá! Už jsem nečekala, že se mi v tomhle životě ještě něco takového povede!
Známka: 1**.

6. Stejně nadšená jsem i z jílové masky Argiltubo. Trb sice tvrdila, že nic moc nedělá, že lepší je čistý jíl, ale.. s mým ksichtem dělá doopravdy zázraky! Zklidní, zjemní, zmatní a vyčistí. Když tohle zvládne maska, chci vidět, co udělá ten čistý jíl!
Známka: 1**.

7. Bělící krém Naobay jsem si jen tak zkusila plácnout na rozrýpaný obličej a ejhle! Sebevětší fialovo- rudý flek po pupínku do tří dnů zlikviduje a eliminuje vzhled alá 'asi mám ošklivou kožní chorobu'. Mínusem je, že po aplikaci nesmíte na slunko či se musíte natřít opalovákem. A to se v létě zrovna moc nehodí, že. A ani cena není zrovna nejpříhodnější. Na druhou stranu, za ty prachy by mi plné balení vydrželo nejspíš až do konce života. Ale nebudu to pokoušet, radši budu pravidelně chodit do Biooo žebrat vzorky...
Známka: 1.

8. Tuhý deodorant Jason jsem měla v oblibě docela dlouho. Velice uspokojivý účinek, příjemná vůně levandule. Všechno by bylo v cajku, kdyby na scénu nepřišla kulička od Mádary. Takže: kdo chcete poprvé vyzkoušet deo bez obsahu hliníku, netestovaný na zvířatech a neutratit za to majlant, Jason je jasná volba. Pokud ale máte vyšší nároky, nejspíš vás plně neuspokojí.
Známka: 2.

A co vy? Tvoříte si doma zásobičky kosmetiky, nebo si kupujete vždy jen to nejnutnější a potřebné? Podle čeho si kupujete kosmetiku?

Hezký den! :)

Komentáře

  1. Ty Badger balzám mám již na seznamu, musím si je pořídit když jsou tak báječné. Jinak co se týče hromadění kosmetiky, tak už to se mnou není tak hrozné. Snažím se nákupy omezit. Za to moje spotřeba je v posledních měsících dost vysoká, takže jsem spokojená :)

    Radu UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale pozor! Jakmile si Badger koupíš, nebudeš chtít nic jiného! ;)

      Vymazat
  2. aha, tak já sice ten vzorek bělícího od Naobay ještě pořád nevyzkoušela, ale asi ho snad raději zkoušet nebudu, když mi dělá bílé fleky. to bych jakože fakt nechtěla.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tonikum to chci vyzkoušet už hooodně dlouho ,ale musím s eodívat na dno všech tonik co mám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu :) Já jsem s toniky začala teprve nedávno a první volba padla na Mádaru a už u ní nejspíš zůstanu!

      Vymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Jak jsem změnila názor na Mádaru

Co mi (trochu) pomohlo na rozšířené póry

Flíčky po akné? Žádný problém!