Spotřebováno za srpen

Dneska si dáme takové spotřebováno ve stylu 'představte si...'. Jako většina z vás jsem v létě různě na cestách a ani by mě nenapadlo s sebou tahat prázdné lahvičky, abych je pak mohla obřadně nafotit. Takže dnešní foto berte pouze ilustračně a zapojte svou fantazii případně i strýčka googla.

Známkovat budu jako ve škole:
1: výborný výrobek, který si koupím (kupuji) znovu.
2: výrobek je fajn, ale odradila mě konzistence, parfemace, balení, špatná dostupnost v obchodech.. O další koupi budu uvažovat./ Výrobek si nejspíš koupím, když ho seženu.
3: výrobek není špatný, ale nesplnil, co sliboval. Působí na mě neslaně- nemastně. Sama si ho už nekoupím.
4: výrobek mě ničím nezaujal, spíš naopak ( parfemace, účinnost). Už nikdy si ho nejspíš nekoupím.
5: výrobek mě zklamal (vyrážka, vysušení) a o jeho další koupi vůbec neuvažuji.




1. K hydrofilnímu oleji Fema od Nobilisu jsem měla vlažný vztah a nic se na tom nezměnilo.
Známka: 3.

2. Šampon s citrusy pro mastné vlasy od Lavery syslím doma dlouho, ale k recenzi jsem se zatím nedostala. Je příjemný, vlasy nezacuchává a dokonce jim i svědčí, ale od každodenního mytí hlavy mě stejně neoprostil.Ještě, že už mám vlasy dostatečně dlouhé a můžu je svázat...
Známka: 2.

3. Šampon Alverde s hennou jsem si oblíbila, protože vlasové produkty s touhle rostlinkou se v drogérkách moc často nevyskytují. Vlasy nechává lesklé a nemastí je. Dokonce mi přijde, že podporuje jejich růst, na spáncích mi vyrazily nové jemné vlásky, které tam před tím nebyly.
Známka: 1.

4. Pleťový peeling Alverde s meruňkou je už moje stálice. Od té doby, co jsem na něj náhodou narazila, jsem si koupila snad už čtyři balení a svou ranní rutinu si bez jeho jemné vůně už neumím představit.
Známka: 1.

5. Po více než 3 měsících mě opustila mycí pěna od Mádary. Fascinuje mě obzvlášť její jemná vůně i to, že si s ní můžu odlíčit i oči. Pokožku nevysušuje a nezpůsobuje takové to 'vrzání'. Je mnohem lepší a příjemnější než pěna od Alverde, která je sice příjemná, ale voní až moc výrazně a občas mě po ní trochu pnul obličej.
Známka: 1.

6. Tuhé peelingové mýdlo od Farana jsem používala jak na obličej, tak i hojně na celé tělo. Drbe opravdu skvěle a tak jsem jej ocenila i na suché lokty a na ramena,... Mýdlo je opravdu tuhé a pozvolna ubývá, tahle kostka mi dělala společnost od května.
Známka: 1.

Jak se tak dívám, moje úchylka na peelingy se projevuje už i ve spotřebovánu.. Čemu jste se za poslední měsíc podívali na dno vy? Jak jste byly spokojené?

Hezký den! :)

Komentáře

  1. Pěnu Mádara zbožňuju :) Spotřebovala jsem třeba oblíbený krém na ruce od Manufaktury, nebo tělové mléko od Baley.. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jakou vůni jsi od Manufaktury měla? Já jsem si před rokem koupila grep, skvěle mi voněl, ale postupem času se mi ta výrazná parfemace zhnusila a já jsem jej sotva domazala..

      Vymazat
  2. Po tom peelingu od Alverde pokukuji už dlouho. Vždy si, ale řeknu, že si peelingy dělám sama doma a že ho nepotřebuji :D ale pravdou je, že mě láká čím dál víc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tělový peeling si také vyrábím sama doma, ale na ten pleťový bych si netroufla. Přeci jenom, dám tam něco, co mému obličeji nesedne a budu týden chodit s pupencema na obličeji :)) Hlavně, za nějakých 80 kaček mi Alverde přijde naprosto bezkonkurenční.

      Vymazat
    2. Na ten peeling jsi mě hodně nalákala. :)

      Vymazat
    3. Sakra asi jsi mě zlákala :D vidím jak už ho zítra v Rakousku hážu do košiku.

      Vymazat
    4. Já jsem ho zrovna včera kupovala :) Mají dokonce nějaké větší balení s 33% zdarma..

      Vymazat
    5. Tak přesně to balení jsem si dnes pořídila :) Hned jsem se zamilovala do té nádherné vůně aaach :)

      Vymazat
  3. ten hennový šampon mi taky přišel dobrý, dělal mi objem vlasů skoro dvojnásobný. A to Faran mýdlo věřím, že bylo super, to bych ráda zkusila taky :).

    OdpovědětVymazat
  4. Ty mne ale zase lákáš. Potřebuji zrovna peeling.

    Hezký článek!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten peeling určitě prubni, myslím, že budeš spokojená! :)

      Vymazat
  5. Hmm peeling mýdlo Faran bych taky ráda vyzkoušela :) Nevysušuje? Na pěnu se těším mám jí doma ,ale ještě na ní nepřišla řada :D Je fakt že pěna od Alverde mě fakt nenadchla. A intimní mycí od Nobilis je slabota oproti od Original atok :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Faran mě jako jeden z mála tuhých mýdlech nevysušuje, byla jsem s ním opravdu spokojená.

      Vymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Jak jsem změnila názor na Mádaru

Co mi (trochu) pomohlo na rozšířené póry

Flíčky po akné? Žádný problém!