Podzimní lakování

Vlastně spíš celoroční lakování. Neměním barvu laku podle ročního období, spíš se ve většině případů držím mé oblíbené červené. Ta nezkazí nikdy nic a hodí se vždycky ke všem příležitostem.


Nejkrásnější červenou je Flormar. Je to taková ta sytá barva bez jakékoliv nežádoucí příměsi či podtónu. Radost nad tímto krásným odstínem kazí fakt, že lak pěkně blbě lakuje. Krátký úzký štěteček, chce si to opravdu vyhrát, minimálně dvě vrstvy laku a stejně nevydrží déle, než 3 dny. Ale pro jeho krásnou barvu se to dá překousnout.



Bezkonkurenčně nejblbější štěteček má ale Jordana, řídký, úzký a dlouhý. Stojí to hodně nervů, než nalakujete dvě vrstvy. Při lakování si to chce dávat pauzy a jednotlivé vrstvy nechat pořádně zaschnout, aby v laku nevznikaly bublinky... Ale za to piplání to stojí. Jordana je sytá malinová červená s jemnými sotva viditelnými třpytkami. A lak se z nehtů jen tak nehne.


Nejkřiklavější barvu má Lambre, které není ani tak červená jako spíš korálová. A to mě zpočátku dost odrazovalo. Koupíte si červený lak a on vám přijde oranžový... nicméně do slunných podzimních dní se hodí. Chce to lakovat trpělivě, konzistence je hoodně vodová, krytí nula nula prd a štěteček taky není žádný zázrak. Ale vyplatí se to, lak drží až 4 dny.

Jaké jsou vaše oblíbené podzimní/celoroční barvy? Podle čeho je vybíráte/střídáte?

Hezký den! :)

Komentáře

  1. pěkné odstíny :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Odstíny jsou hezké, ale škoda, že jsi nepřidala foto na nehtech :)

    OdpovědětVymazat
  3. já mám v létě samé růžové, které pak na podzim měním na červené a fialové :) ale s těma červenýma je to na pytel kvůli čmrkání, ať mám jakýkoliv lak i s nadlakem, stejně dělá na papírech čáry, což vzhledem k mojí práci není úplně ideální :D jinak Jordanu mám, ale bohužel druhý den se mi začíná odlupovat (mám Hawaiian Flowers)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda, mě jakýkoliv barevný lak dělá čáry po papíru.. :D

      Vymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Flíčky po akné? Žádný problém!

Jak jsem změnila názor na Mádaru

Kokosák na afty