Proč Mádara?

Asi jste si všimli mé nové posedlosti, kterou je lotyšská kosmetika Mádara. Vytrvale jsem jí odolávala, nechtěla jsem, ale nakonec jsem si pod nátlakem Mitsuuko a slibované slibné vůně koupila. A je z toho láska jako trám! A proč byste si vy měly aspoň jednou jedenkrát vyzkoušet něco od téhle značky?

1. Úžasná vůně. Je to povrchní, ale je to tak. Všechno co se kolem téhle značky jenom ochomýtlo krásně jemně voní. Není to žádná umělá parfemace, ale květové vody, bylinné výtažky a minimum esenciálních olejů. A dohromady voní jako rozkvetlá louka.


2. Vysoká uživatelská příjemnost souvisí tak nějak s tou báječnou vůní, ale i příjemnou texturou výrobků. Třeba zrovna pěna je krásně krémová, heboučká a voní po růžích, až mám pocit, jako bych obličej zanořila do nějaké rozkvetlé kytky. Ale uznávám, že pro alergiky to asi nebude nic moc... :)) Krémy se do pokožky vstřebávají rychle, neumastí ji, neulepí, ale přesto cítíte, jak je pokožka jemná, a nemáte pocit nedostatečné výživy.

3. Jednoduché a přitom elegantní obaly. Nic přeplácaného, jen decentní barevné kombinace. Přehledné jasné nápisy, že kterých nemusíte půl hodiny luštit, jestli je ten krém noční nebo denní. Na poličce jim to opravdu sluší. Co mě mrzí, že si nemůžete koupit náhradní náplň a obal musíte vždycky vyhodit.. sice se uvádí, že jsou vyrobeny z recyklovaných a snadno zrecyklovatelných materiálů a papír má označení FSC, přesto bych uvítala náhradní náplně.


4. Krém se vám jen tak nezkazí, i když je po expiraci. Snad všechny produkty jsou baleny v pumpičkách nebo tubách, do kterých nesaháte rukama, tudíž nezanášíte bakterie. Navíc, všechny produkty jsou ve výrobě plněny ve vakuu, takže se do obalu nedostane vzduch a s ním bakterie a krém tak vydrží déle čerstvý.

5. Zajímavé složky. U Mádary si hodně užijete šťávy z Aloe vera, ale taky výtažků z lípy, růžové květové vody a v případě zralé pleti také březové šťávy. Teď se už na ty vrásky docela těším, ale s mojí smíšenou pletí mám ještě pár desítek let čas...

Tak co, nalákala jsem vás trochu? Koupíte si alespoň malý pytlíčkový vzoreček na vyzkoušení a očichání? Doufám, že jo. A já jdu oplakat můj krásný a účinný bylinkový deodorant, který mě dnes ráno opustil.

Komentáře

  1. Také si myslím, že se jedná o hodně dobrou značku :) pořád jsem se nekoukla na dno hydratačního gelu a to ho ráno používám už dost dlouho takže jsem z něj pořád nadšená :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také mi přijde, že většina produktů skoro vůbec neubývá, proto stačí opravdu trocha.. takže i za ty peníze Mádara opravdu stojí!

      Vymazat
  2. O tejto kozmetik čítam prvýkrát a hneď by som to vyskúšala, najmä tá šťava z aloe ma dosť láka :)

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě zkus nějaké vzorky, myslím, že budeš nadšena!

      Vymazat
  3. No jo, tak já už si to tonikum teda koupím, spokojená?:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To neměl být nátlak, i když uznávám, že jsem ráda, že jsi podlehla! :)) Snad budeš také tak spokojená!

      Vymazat
  4. Já fakt nevím, co máte všichni s tou vůní :-) Mně to vůbec nevoní :-) Pěna možná trochu, bo je tam ta růžová voda. Ale jinak je uživatelsky super a všechno je super funkční, to souhlasím. Bohužel si toho jsou v Mádaře vědomi, protože pořád vyhrávají nějaký ceny za nej produkt (hlavně v UK) a snaží se cílit na zákazníky prahnoucí po luxusu (kterým bezesporu jsou, to jim zas neberu). Takže se trochu bojím, že začnou zdražovat :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě tedy voní všechno :)) Respektive, na fluid jsem si musela zvykat, protože ze začátku mi bylinkově smrděl, ale teď jsem ho dodělala a vůbec si nemůžu zvyknout na BioAroma, i když taky krásně voní. Asi do toho dávají nějaký návykový látky či co.. To samý deodorat, Coslys mi ze začátku hrozně smrděl. Taky jsem o těch oceněních slyšela, snad se to do cen nějak citelně nepromítne.. aby to nedopadlo jak Santaverde, který zdražilo tak na dvojnásobek..

      Vymazat
  5. Mám od Mádary to tonikum, a i když mi zrovna dvakrát nevoní, zamilovala jsem se do něj, mojí pleti dělá skutečně dobře, a po dopotřebování dokupuju další.. Hodlám zároveň prozkoumat i ostatní výrobky, určitě ještě něco vyberu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uznávám, že se tyhle květinovo- bylinné vůně nemusí líbit úplně každému, ale pro mě je to prostě srdcová záležitost.. Pak se poděl se svými zkušenostmi, jsem zvědavá! :)

      Vymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Jak jsem změnila názor na Mádaru

Co mi (trochu) pomohlo na rozšířené póry

Flíčky po akné? Žádný problém!