Nadšení i zklamání v jednom

Dlouho jsem toužila po AHA masce od Evolve, na kterou mě dost navnadila trb. Vyphotoshopovaná pleť, to je chce každej. Ale pak jsem zmerčila, že moje milovaná uctívaná Mádara uvedla na trh novinky, mezi kterými je taky AHA maska. A tak jsem musela mít obě dvě


Složení je fakt pěkné. Ale...  povšimněte si prosím těch minerálních pigmentů. Slída a oxid titaničitý. Běžně jsou v přírodních pudrech, make-upech, bb krémech.. ale v pleťové masce? Jasně, AHA maska má pokožku projasnit a tak, ale používat k tomu třpytky? Myslela jsem si, že takovéhle laciné triky má zapotřebí akorát konvenční kosmetika. Že Mádara se nemusí k něčemu takovému snižovat. Škoda, já třpytky nesnáším, obzvlášť, když si masku dám na ksicht večer (a po smytí nejlépe ještě olej) a ty lesklé potvory tam zůstanou až do rána...


Maska voní velice jemně, cítím hlavně levanduli a mírně sladké ovoce. Konzistence je hutná, lehce gelová. Příjemně se nanáší a lehce roztírá. Na celý obličej stačí opravdu malé množství, tak dva lískové oříšky. Mám takový pocit, že mi plné balení masky vydrží věky.


Nejsem troškař a tak masku nechávám působit hned 10 minut. Příjemně chladí, neštípe, nepálí. Těch deset minutek je tak akorát, ale můžete nechat klidně i víc.

Vidíte ty třpytky?!

Na pohled je pokožka barevně jednotnější, póry citelně menší a pupínky nejsou tak zarudlé. Dokonce se rychleji hojí. Že by ale maska vytáhla nějaké nečistoty uložené hlouběji v pokožce, to jsem si nevšimla. Asi tam nemám nic uloženého nebo nevím.


Ale teď přijde to hlavní... chcete mít ksichtík jemný jak dětskou prdelku? Chcete vypadat dobře a sjednoceně i bez make-upu? Chcete omezit maštění pleti? Pak si pořiďte Mádaru! Jo, obzvlášť z těch zjemňujících účinků jsem nadšená. Pokožka je sametově jemná, jinak to neumím nazvat. Ten efekt je ještě lepší, než když si na obličej dáte silikonovou podkladovou bázi. Když na první omak porovnám s AHA Evolve, vychází co se týče jemnosti pleti lépe Mádara. Podrobnější rozbor + a - ale určitě ještě bude.

Jako jo, ty třpytky mě ze začátku dost rozladily. Ale na druhou stranu.. ta miminkovsky jemná zklidněná pleť.. heboučká, že na ni musím pořád sahat... to je tak úžasný výsledek, že jsem schopná i ten lesk odpustit. Taky tak nesnášíte třpytky v kosmetice? Jakou AHA masku máte nejraději?

Komentáře

  1. Teda ty třpytky... co to jako je? :D Ale jinak vypadá moc zajímavě, díky za tip! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dost divné, což? Ale za ty účinky se to opravdu vyplatí vyzkoušet!

      Vymazat
  2. Taky se na Evolve chystám, ale tak hrozně moc krásně mi sedla enzymatická od REN, že mám strach, bojím se, že ve srovnání s ní nic neuvidím, tak ještě že má Mádara i malé balení (na rozdíl od Evolve :-/ ) a nebo prostě půjdu na jistotu - do drahého RENu, ten prostě funguje fakt pořádně - myslím, že má nejsilnější koncentraci kyselin...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, to malé balení Mádary je fajn, člověk aspoň zkusí a nestojí ho to majlant. REN jsem nezkoušela a popravdě mě ani neláká, slyšela jsem na něj sice spoustu chvály, ale nějak mě zanechává chladnou :))

      Vymazat
  3. Ty jo, tak třpytek jsme si nevšimla, ale vůbec nechápu, proč tam jako jsou???? Ale jinak jsem taky spokojená....

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Flíčky po akné? Žádný problém!

Jak jsem změnila názor na Mádaru

Kokosák na afty