Spotřebováno za listopad 2014

Zas to není nic moc. Co se týče množství i spokojenosti. Sice tu mám jednu stálici, ale na druhou stranu pár novinek, které pomalu nestály za řeč.

Známkovat budu jako ve škole:
1: výborný výrobek, který si koupím (kupuji) znovu.
2: výrobek je fajn, ale odradila mě konzistence, parfemace, balení, špatná dostupnost v obchodech.. O další koupi budu uvažovat./ Výrobek si nejspíš koupím, když ho seženu.
3: výrobek není špatný, ale nesplnil, co sliboval. Působí na mě neslaně- nemastně. Sama si ho už nekoupím.
4: výrobek mě ničím nezaujal, spíš naopak ( parfemace, účinnost). Už nikdy si ho nejspíš nekoupím.
5: výrobek mě zklamal (vyrážka, vysušení) a o jeho další koupi vůbec neuvažuji.


1. Na matující krém od Lavery jsem se těšila, ale ve výsledku nic moc. Má to sice matovat, ale na druhou stranu obsahuje hodně alkoholu, takže ve výsledku spíš umastí. Zkusila jsem jeden pytlík a stačilo mi to.
Známka: 4.

2. Zato krém pro mastňáky Cattier je fajn. Krásně voní, má lehkou konzistenci, pěkně se vstřebává a zanechává pokožku hezky jemnou. No jo, to dělá ten glycerin.. Prubla jsem čtyři pytlíky, ale pak se mi začala pleť ucpávat a tvořit pupínky.. a já jsem ve složení našla kokosový olej. Takže nic z toho.
Známka: 3.

3. Lipová detoxikační maska a čistící gel Nobilis Tilia je pro pleť kolem 25 let a má působit proti vzniku prvních vrásek. Krásně voní, to jo. Konzistence obou produktů je hutná, krémová a mazlavá, z obličeje se hůře smývá. Gel pění jenom lehce, čistí uspokojivě, ale dost vysušuje. Po smytí pokožka vrže. V očích štípe, takže na nějaké odličování můžete rovnou zapomenout. Maska je kapánek lepší, na obličeji příjemně chladí a po smytí zanechává pleť příjemně jemnou, ale to je tak všechno. Žádné projasnění nebo vyčištění, nic.
Známka: 3.

4. Účinky je jílová maska od Bio Aroma celkem fajn, ale dost mě sejří to její balení. A to, že masky dostanete fakt málo. Pixla mi nakonec vydržela na 5 použití, a to jsem ještě jíl ředila Aloe vera gelem. Pokožku hezky projasní a sjednotí, ale nějak extra nevyčistí. Argiltubo prostě nepřekonala.
Známka: 2.

5. Mycí pěna od Mádary je už moje stálice. Teď nevím, jestli je to druhé nebo už třetí balení. Vyčistí obličej a odlíčí i oči, nevysušuje, pleť po ní nevrže a je jemná.
Známka: 1.

6. Konečně jsem také dodělala balzám od Burt's Bees, což pro mě bylo docela vysvobozením. Se rty mi to nic nedělalo, nevyživovalo, mazala jsem co pár minut. Otrava. Už i ta vůně mangového másla mi nešla pod nos. Vzhledem k pověsti těchhle balzámů jsem prostě naštvaná.
Známka: 5.

Říkám, nebylo to nic moc. Docela mě zklamala ta Lavera, po zkoušce šamponu a teď krému mě už od ní k vyzkoušení neláká vůbec nic. Co jste spotřebovaly vy? A co vás rozmrzelo?

Komentáře

  1. Tu pěnu od Mádary budu muset zkusit :) Lavera je pro mě taky zklamání, měla jsem toho od nich celkem dost a jediné, co podle mě stálo za řeč je ten jejich univerzální krém v plechovce, jinak sprcháče a tělová mléka bída - divné řídké konzistence, péče o pleť taková nudná a dekorativka docela hrůza :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je pravda, že ta tělovka a vlasovka nic moc.. ale co mě opravdu zaujalo je ta nová řada dekorativky. Viděla jsem ji zatím jenom zběžně, ale moc se mi líbí takový univerzální kelímek na rty a tváře, vydařeně vypadají i mini paletky stínů. Jenom kdybych se malovala.. :))

      Vymazat
  2. Tak jsem v půlce používání pěny, me,ale absolutně oči neodlíčí :/ a to nepoužívám voděodolnou řasenku :( na odličování mi přijde slabá, občas si i hůř poradí s korektorem a musím hodně dočišťovat, sice nevysušuje,ale já z ní absolutně nadšená nejsem ...achjo tak jsem se na ní těšila...ale prostě na klasický makeup je pro mě slabá.. a škoda, tedy té nobilis masky chtěla jsem ji zkusit, tak třeba se mi do pazour dostane vzorek, do plného balení radši nejdu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jejda, tak to mě mrzí. Já se moc nemaluju, na oči používám většinou maxfactorku a nějakou linku, na tvář jenom pudr, takže s tím si pěna poradí bez problémů..
      Jestli by jsi měla zájem o vzorky Nobilisu, stačí říct, někde doma se mi ještě válí tyhle pidi balení a ani se mi je moc nechce používat.

      Vymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Jak jsem změnila názor na Mádaru

Co mi (trochu) pomohlo na rozšířené póry

Flíčky po akné? Žádný problém!