Spotřebováno za prosinec 2014

Nějak mě to spotřebovávání poslední dobou nebere. Ani mě už moc nelákají nové značky a miliardy vzorečků, co bych na sebe mohla patlat. Dokonce tuhle jsem dostala testovací sadu od nové zajímavé značky Andalou Organics a víc než 14 dní mi tu ležela, než jsem ji začala testovat.. Taky mě už nebavilo to moje známkování produktů, takže jsem přešla na jednodušší a výmluvnější hvězdičky. * = nebrat, ***** = to potřebujete!!


1. Bez mycí emulze Argital (*****) nemůžu být. Tečka Jsem celkem citlivka trpící na záněty a  tenhle gel mi skvěle pomáhá.

2. Univerzální mentolový balzám Figs&Rouge (****) je fajn, příjemný a voní mi, nemám k němu sebemenších výhrad, snad jen to, že se opravdu rychle kazí. Už od půlky balení byl mírně žlukle cítit..

3. Tělovou marmeládu Kivvi (*) jsem tu už pomluvila a ona se ke mě, mrcha, dostala znovu jen v jiné příchuti. Asi nebude velkým překvapením, že i ta jiná vůně stála za prd. Je to hodně mastné, vsakuje se to dlouho a moc to nevyživuje. A ráno ani nevím, že jsem se něčím natřela.

4. El Nabil vůně mě nadchly a pokračují v tom dál. Z vůně Soft (*****) jsem nadšená, je to taková sladká ovocno- květinová směsice, není to ale nic 'ulepeného', cukrového a vlezlého. Prostě lehká sladká vůně.

5. Jemný šampon se šalvějí a břízou (****) je fajn, vlasy příjemně umyje a dodá jim lesk. Sice vám neudělá žádný wow efekt, ale na druhou stranu za něj nedáte ani stovku.

6. Když mi kadeřnice chtěla vnutit silikonový kondiš za pětikilo, rozmluvila jsem jí to, že si koupím radši něco svého přírodního a tak jsem šalvějovému šamponu pořídila šalvějového kamaráda (****). Stejně jako šampon dobře plní svou funkci, usnadní rozčesávání a zanechá vlasy krásně heboučké. Je plně funkční, ale na zadek si z něj holt nesednete.

7. Levandulové bio karité od Saloosu (****) moc ráda používám na suché lokty, kolena i záděry. Je to prostě obyčejné ovoněné bambucké máslo, vlastnostmi je ale mnohem lepší, než třeba již zmiňovaná Kivvi marmeláda. Do pokožky se rychle vsákne, znatelně ji zjemní a zhojí prasklinky.

8. Badger balzám (*****)je jedním slovem skvělý. Zjemní, zvláční, vyživí, ochrání.

9. Z Bocoton vatových tamponů (*****) jsem zpočátku na větvi moc nebyla, ale když jsem dopotřebovala balení a pak byla nucena sáhnout po drogérkové klasice.. Bože, jak to škrábe, jak to cuckuje..! Já chci zpátky svůj Bocoton!!

10. Kulička Coslys (*****) byla nejdřív náhradou za Mádaru a musím uznat, že ji časem plně nahradila. Vůně je sice výraznější a člověk si musí zvykat, nicméně účinky jdou dokonalé. Ani po dlouhém dni se nějak výrazně necítím a to mnohdy nedokázal ani Dove.

Jak jste na tom se spotřebou vy?

Komentáře

  1. Mentolový balzám F&R jsem měla taky a rychle se mi zkazil, žluknout začal tak po půl roce používání. Marmeláda Kivvi se mi líbila, ale 500 bych za ni nedala. Doporučuji jako výživné mazadlo zkusit tělové suflé od slovenské značky Soaphoria.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo jo, F&R se mi zkazil ani ne po půl roce.. ale první balení mi v pořádku vydrželo až do konce, tak nevím, v čem je chyba. Soaphoria mě silně láká, ale zatím mám mazadel víc než dost :)

      Vymazat
  2. Jo taky se mi to stalo s tim balzamem, divne smrdel a byl jako zvykacka fuuj 😀
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, ta konzistence je pak fakt dost divná.. opravdu jak ta žvýkačka.

      Vymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Jak jsem změnila názor na Mádaru

Co mi (trochu) pomohlo na rozšířené póry

Flíčky po akné? Žádný problém!